Scudo Sports

Kocaeli

Hem Izmit`te hemde Kandira`da yapilacak etkinliklerde bende varim...Kandira`da bir etkinlik icin planlama yapabiliriz...

Scudo
@Melih Çolak

Ben de kübik e üyeyim ama henüz faaliyetlerine katılamadım bisikletimi daha yeni aldığım için. Facebook da kullanmıyorum, buradan da faaliyetler hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.;)

@Büşra Yoldaş

şuanda herkes tatilde okullar açılana kadar tur olmaz gibime geliyor :) ama olursa burdan yazarım ;)

@Melih Çolak

Adem ve Emineyle tanışmıştım zaten onlarla telden haberleşiyorduk da, o zamanlar daha almamıştım bisikletimi. Tamam sen gene de yazarsın buradan ;)

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Arkadaşlar merhaba bende yeni taşındım İzmit' e. Bağçeşme su deposunun orada ikamet etmekteyim. turlara organizasyonlara katılmayı çok isterim hem şehri tanımak adına hemde yeni pedalsever arkadaşlarla tanışmak adına. Fakat şu an iş temposundan vakit dahi ayıramıyorum bisikletime :(

Bir de İzmit' te veya Kocaeli' nin diğer ilçelerinde bildiğiniz tanıdığınız bisiklet ekipmanları, aksesuarları satan ve aynı zamanda servisi olan yerleri söylerseniz sevinirim. bol pedallar dilerim görüşmek üzere.

Hoş geldiniz. Biraz yüksekte oturuyorsunuz, inip çıkmak için iyi kondisyon lazım :)
Izmit'te Real alışveriş merkezi civarında bir kaç tane bisikletçi var. Ben her zaman Taşpınar Bisiklet'e gidiyorum mesela. Adresi internet sitelerinde vardı.

Bu başlığı her gördüğümde içim gidiyor, 11 sene Gölcükte yaşadım eski memleketimde azmı bisiklet sürdüm, o zamanlar da çok bisiklet süren yoktu, tek başıma gezerdim genelde, hala çoğu zaman tek geziyorum eski alışkanlıklar demek ki :)
Ara sıra geliyorum ama bisikletimi 1 kere getirebildim, onda da bir gün sürebildim, inşallah bu sene bir fırsat bulabilirim ve sizlerle tanışmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
valla öyle biraz çarşıya gidip geldikçe daha iyi anlıyorum lakin severim yokuşları bayırları tepeleri :) Teşekkür ederim.

@Eser Sevinç

Valla Eser bey aynı duyguları sizi görünce tadıyorum. :) 4 yıl Eskişehir'de okudum, sadece bir kez bisiklete bindim. :(

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
hoşgeldiniz :) bağçeşme güzel yerdir manzarası harikadır bayırıda meşhurdur kondisyon ister :) bisikletçi olarak bulvarda taşpınar bisiklet yaklaşık 7 yıldır buraya giderim şişman bisiklet var hemen ilersinde çarşıda hüner bisiklet var doğu kışla parkı karşısında mondial bayi ve bisiklet var bulvarda yine kymco bisiklet var tavsiyem taşpınar bisiklet :cool: turlar oluyor hafta sonları ve hafta içi (link) burdan ve (link) burdan takip edebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: MuratMutlu41
karamürselli olup, nick de yolcu olunca bir an hitap bana yapılıyor sandım :)

izmit'te ikamet ediyorum, uzun bir aradan sonra yeni bisiklet aldım,
ileride sahalara dönüş yapınca görüşürüz belki

@onur tuna

İzmit'te Mondial var ama çoğunlukla kron satıyor. Bir de Taşpınar diye bir yer var orada da kron ve mosso gibi markalar var. Kadıköy Göztepe'deki Kaçkar bisiklet i tavsiye ederim İstanbul'dan alacaksanız.

selam (link) koü bisiklet grubu var hafta sonları tur oluyor birde karamürselden 1 kişi bu grupta ismi bilgehan :)

bugün havanın güzel oluşu ile herkes kendini sokağa atmış hiç görmediğim kadar bisikletli kişiler gördüm şaşırdım açıkçası :) izmitte bu kadar bisikletli varmıydı diye özellikle yahya kaptan-köseköy bisiklet yolunda :)

• Beğen
Tepkiler: Büşra Yoldaş
sekaya pek uğramam genellikle yolumun üstü olan bisiklet yolundan geçerim bugün baya kalabalıktı :)

Belki karşılıklı geçtik ama dikkat etmedik :)
Sarı siyah ng650 mavi kask 14 yaşındaki birini gördüyseniz o benim :D

Geri