Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
Geçmiş olsun kardeşim. Var mı bir sorun?

Dünden beri kesintisiz yağmur yağıyor Gölcük'te. Acaba yağmur altında bisiklet sürmek nasıl bir duygu. Denemek isteyen var mı?

http://www.decathlon.com.tr/images/lightbox/blank.gif
Dechatlon'dan koruyucu pantolon aldım da deneyesim var. Eğer uykumu yenebilirsem çıkarım biraz :)

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
Arkadaşlar İzmit-Gölcük civarında vites ayarından anlayan arkadaşımız var mı? Bisikletçi bir türlü istediğim gibi ince ayar yapamadı. Ya da ben bu alete bakmasını bilmiyorum. :( 1 aydan fazla oldu servise götüreli, aldığımdan beri arka ikideyken zincir kasete sürtüyor inceden inceden.

• Beğen
Tepkiler: Berk E.
@mtkeskin

Cumartesi akort ve vites ayarları için ogün gittiğimiz kron servisine götüreceğim keskin. beraber gidelim istersen

• Beğen
Tepkiler: Berk E.
Gölcük'te goturmuyorum zaten. Izmit'te servise goturuyorum. Lâkin her zaman oraya gitmek mümkün olmuyor.

@Berksan

Iyi olur dostum. Öyle yapalım en iyisi.

arkadaşlar gebze merkezde oturuyorum.bisikletim şimdilik bianchi tiger.ancak bir kaç ay sonra trek 3700 alıyorum.o zamana kadar bianchi ile kısa mesafe turlarınıza dahil olabilirim.böyle bir tur düzenleyecek olursanız lütfen bilgilendirin.

• Beğen
Tepkiler: Burak Celep
Hamza selam, facebook'ta gebze pedal adlı bir gurup var, orada organize oluyoruz genelde. Eskihisar, Darıca, Gebze, Bayramoğlu, Tuzla gibi kısa turlar yapılıyor. Nadiren de uzun turlar.

• Beğen
Tepkiler: hamza tukur
teşekkür ederim.peki mevcut bisikletim bianchi tiger ile bu turlar beni zorlarmı.bisikletim gayet iyi durumda.fakat yine de kafamda soru işaretleri var.bir kaç ay bu bisiklet ile pedallamak durumundayım maalesef.

Geri