Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
@Volkan Akboga

E biz hafta sonu bekliyoduk. yarın o saatte bizim müdürlü randevum var :D

30 ekim Tur ibtal olmadi yarin güzelhawanin tadini cikartmak icin kisa camanda aramisda karar verilen bir tur oldu

@fatih71

@selcuk yucel

Gelmek istiyorum ama gelemiyorum :D 1000 hatta daha fazla km uzaklıkta bisiklet memleket'de yaya olarak kabul ederseniz gelirim.. :in:

• Beğen
Tepkiler: Aydın US
Volkan abi, dünki kartepe turu ne oldu gittinizmi. baya yağmur yağdı aslında, merak ettim gidebildinizmi

aciklamalari okuyabilirsin ''kış programı hafta içi antreman genel topiği'

@fatih71

cumartesi yağış yok görünüyo. "kış antrenman grubu" ne yapar bilmem ama biz kesin kartepe yapalım diyorum abi. otel falan değil, zirveye kadar.:boese157:

gerçi önceki günden yağmur olduğu için off-road çamurlu olabilir ama her türlü çıkalım derim. Bide kesin üşüyecez :Skull-175 :D

tabi sen de okey derisen, haberleşiriz...

Yarın (c.tesi) Volkan Abi'nin program değişikliği nedeniyle kapsamlı bir tur yapamıyoruz. ufak antrenman faaliyetleriyle yetinecez. pazar günü havanın (daha çok sisin) durumuna göre bakıcaz.

bu hafta bisiklet yok. istanbul'dayım. dün istanbulda toplamda 20 km. yürümüşüm. Akşam eve dönerken dizimde derman kalmamıştı.

(link)

@kalpe8

altuğ bey, rotaya baktım. genelde gps kütüğünde zamanda belirtilir, seninkinde gözüme çarpmadı. ayrıca rotada isimce aşina olduğum yerler var fakat görüp görmediğim hakkında fikrim yok. rota nasıldı. tarihi binalar çokmuydu. manzara açısından nasıldı. bu rotayı tavsiye edermisin yoksa tavsiye edebileceğin istanbul içi başka rotalar var mı?
selamlar.

@kalpe8

abi naptın sen yaa. istanbulda yürümeye ne gerek vardı, niye otobüse binmedin. anladım toplu taşımaya zam geldi diye :D

çılgınsın...

Fatih bugün Kartepe Turunu 115 km ve 4000 Kalorie yakarak bitirdik. Seni Türkiye Standartin Üzerinde bir MTB ci olarak görüyorum, Supersin Tebrikler

@Volkan Akboga

Yok be abi, nerde. bugün zirveyi göremedim bile. ama senin tarafından bu iltifata mazhar olmak bile bana yeter :) teşekkür ediyorum yorumun için.

Süper biri varsa sensin, :in: bisiklet sürerken seni izlemek büyük keyif. biz yanında 3 teker bisikletçisi kalıyoruz :D cidden abartmıyorum, seni tanıdığım için gerçekten kendimi çok şanslı hissediyorum. dahada yazarımda..

bugünki arkadaşlığın için tekrar teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@Nuri Kongur

haklısın çünkü GPS'i yanıma almayı unutmuşum. Ben de mapmyride programında el ile-manuel çizdim rotayı. O şekilde ortaya çıktı rota. Sadece Mecidiyeköy'den Ayvansaray'a geçerken Metrobüs kullandım. Toplam 6 km.

Yürüyüş mesafesi el ile çizdikten sonra böyle çıktı.
- 8.5 km. Karaköy-Mecidiyeköy
- 11 km. Ayvansaray-Balat-Fener-Fatih-Çırçır-Unkapani-Sirkeci-Sultanahmet-Cankurtaran-Kumkapi-Yenikapi

Aslında Balat-Fener civarlarında rotada görüldüğü gibi düz gitmedim. kafama esen, trafiği az, daha eski sokaklara girdim. 11 km. gibi görünen bölüm 12-13 km. civarlarındadır.

İstanbul semtleri zevk meselesi. Biri Etiler taraflarını sever biri Taksim ama Balat taraflarında özellikle sahile yakın yerlerde tarihi doku bozulmamış. Yani bakkalı, kıraathanesi, yufkacısı bile 40-50 senelik. Aşikar göze çarpıyor. Ama yukarılara gittikçe eski binaların yerini yangından kül olmuş veya yıkılmaya yüz tutmuş binalar alıyor. Fatih'in oralar eski olsa bile insani dokusu yüzünden pek çevreye bakası gelmiyor insan evladının. Foto makinası ağırlık olmasın diye taşımadım.

Benim istanbulun (yeni yerleşim bölgeleri hariç) avrupa tarafında yürümediğim yeri kalmamıştır herhalde. Hala da çok keyif alırım ama benim için Sultanahmet, Sahilyolu, Sirkeci, Beyazıt bölümleri daha keyiflidir. Tarihi yarımada kısacası. Balat tarafları gidip görmeye değer mutlaka. Neticede karşına garip ve tarihi binalar çıkıyor orada da. "Vay be bu da buradamıymış" diyor insan.

Özetle o bölgeleri tavsiye ederim. Şimdi sırada sahilden haliç turu var. Altın boynuzu sahilinden boydan boya gezecem yakın zamanda.

@fatih71

her zaman pedal basacak halimiz yok ya. Dağ-bayır, sokak sokak yürümek de zevkli.

Koskoca yürüyüşte sadece 10 TL harcamışım. Kuledibi ve Balat'ta türk kahvesi, Sirkeci'de tost. İstanbul için rakam değil. :)

fatih kardeşim volkan abi haklı sayılır.son üç turumuzun ikisinde yaklaşık 150 kmden aşağı inmedin.son turdada kuzu yaylasına kadar çıktın daha ne olsun.neyse daha fazla söylemym gaz olarak algılayıp uludağa tırmanma sonra:D

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
yapalım bir tur biz de arttıralım türkiye ortalamasını. :)

Geri