Scudo Sports

Kocaeli

@SerkanNamazcı

Hoş geldin biz hafta sonları ve boş zamanlarda turlar yapıyoruz.Gebze pedal grubumuz var.Facebook sayfasında bakabilirsin tur,etkinlik olcaya zaman orda belirtiyoruz..

(link) a cebook.com/#!/group.php?gid=383495489840&ref=ts

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Scudo
Hibrid bisiklet bakmaya başladım Allah sonumu hayır etsin :) 1 ay kadar iyice araştırıp alacağım . Soner bir turda seninkini denersem yarım saat kadar bayağı bir fikrim olacak. Forumlarda bir sürü şey okudum kafa allak bullak.

tabiiki dene farkı gör.eğer beğenirsen ve almaya karar verirsende mutlaka düz maşalı ve benimkinden yaklaşık 2kg daha hafif modellere bak.neyse ayrıntıları turda konuşuruz

• Beğen
Tepkiler: thufir
Almanyadan MTB icin Parca lasimsa 2 Haftasonra Türkiye getirebilirim, bu sayfadaki Fiyatlarda uygun www.zweirad-stadler.de.
MTB lasimsa ikinci elden Shimano XT ve XTRli Dagbisiklet 9 veya 10,4 Kg da var

@Volkan Akboga

Sevgili Volkan Abi,

hoşgeldin sefa geldin. Valla gelmene sevindim, bu sene gelemeyecek galiba diyordum. Geldiğinde havalar müsait oldukça turlarız yine. Selamlar abi

http://i914.photobucket.com/albums/ac345/sehnazca/6ea16d15.jpg

-350
TANIMI: 350 ppm karbon salınımının güvenli ve temiz bir çevre için üst sınırdır. Bu rakam günümüzde 392 dir ve bu rakam her yıl 2 ppm artmaktadır. -350 hareketi de bu sınırın altında karbondioksit oranı için dünya çapında bir harekettir.
AMACI: Amacı, Türkiye’deki politikacıların ve iş dünyasının, atmosferdeki karbondioksit seviyesini güvenli sayılan seviye olan 350 ppm’e (Milyonda parçacık) çekecek politikalar üretmesi ve uygulanması için bir baskı grubu işlevi görmektir.

Buluşma noktası: Yahya Kaptan-Arasta Park AVM yanı Bisiklet Trafik Eğitim Pisti
Izmit,
Saat: 09:00
Kask zorunludur.

*Dernek Merkezimiz olan bisiklet trafik eğitim pistinde buluşup Çayırköy
göleti,Gölkay tesislerine kadar gidip,kahvaltımızı hep beraber orada yapacağız.
( Dernek Merkezimiz,Yahya Kaptan'dadır)

*Kahvaltı ücretsizdir.
*İzmit Belediyesinin ikramıdır.

Harika bir göl kenarı turu ardından nefis bir kahvaltı...:)

Ayrıca yarın bir etkinliğimiz var...

Tarih : 10 Ekim Pazar · 09:00 -13:00
Yer : Yahya Kaptan-Arasta Park AVM yanı Bisiklet Trafik Eğitim Pisti

-350

TANIMI: 350 ppm karbon salınımının güvenli ve temiz bir çevre için üst sınırdır. Bu rakam günümüzde 392 dir ve bu rakam her yıl 2 ppm artmaktadır. -350 hareketi de bu sınırın altında karbondioksit oranı için dünya çapında bir harekettir.

AMACI: Amacı, Türkiye’deki politikacıların ve iş dünyasının, atmosferdeki karbondioksit seviyesini güvenli sayılan seviye olan 350 ppm’e (Milyonda parçacık) çekecek politikalar üretmesi ve uygulanması için bir baskı grubu işlevi görmektir.

Pazar Turumuzu Türkiye genelinde, dernek temsilcilikleri ve merkez olarak ortak etkinlik olarak yapıyoruz.

Dernek Merkezimiz olan bisiklet trafik eğitim pistinde buluşup Çayırköy göleti,Gölkay tesislerine kadar gidip,kahvaltımızı hep beraber orada yapacağız.
Kahvaltı ücretsizdir.
İzmit Belediyesinin ikramıdır.

Mesafe : 20 km. kadar
Gerekli olanlar: Kask,eldiven reflektörlü yelek,yedek iç lastik
Grup olarak hareket edileceğinden grup kurallarına uyulması güvenliğimiz için gerekli ve önemlidir.Yol boyu,yolun durumuna göre çift ve tek sıra halinde gidilecektir.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
Tarih : 10 Ekim Pazar · 09:00 -13:00
Yer : Yahya Kaptan-Arasta Park AVM yanı Bisiklet Trafik Eğitim Pisti

-350

Pazar Turumuzu Türkiye genelinde, dernek temsilcilikleri ve merkez olarak ortak etkinlik olarak yapıyoruz.

Dernek Merkezimiz olan bisiklet trafik eğitim pistinde buluşup Çayırköy göleti,Gölkay tesislerine kadar gidip,kahvaltımızı hep beraber orada yapacağız.
Kahvaltı ücretsizdir.
İzmit Belediyesinin ikramıdır.

Mesafe : 20 km. kadar
Gerekli olanlar: Kask,eldiven reflektörlü yelek,yedek iç lastik
Grup olarak hareket edileceğinden grup kurallarına uyulması güvenliğimiz için gerekli ve önemlidir.Yol boyu,yolun durumuna göre çift ve tek sıra halinde gidilecektir.

Havalar müsayit ve Tur 24.10 yapilirsa bende bu Tura katilirim.
Katilmak üstiyenler Gölcükten Gebzeye bennen gelebilir.
Gezi ve tur duyuruları-Organizasyonlar
''gebze -kartepe -gebze''

@Volkan Akboga

abi o tarihte ben kapalıyım.

dostlar bugün (c.tesi) öğleden sonra yağmur da yağsa antrenman maksatlı bahçecik yada yuvacık sırtlarında olacağım. gelmek isteyen olursa buyursun. 0 506 3302971

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
ufak bi çizim çalışması yaptım, biraz uğraştım ama oldu sanırım.

http://img440.imageshack.us/img440/7453/filigrann.jpg

• Beğen
Tepkiler: kalpe8 ve thufir
Fatih çok güzel çizmişsin , akıp gidiyor sanki yarışçı. Biraz da reklam kokuyor gibi ,bunun Sedona yazanını da isteriz :)

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
Bu arada sezonu açtık İstanbu'dan bir arkadaşımla. GÜrkan'ın velespiti rica ettim, Yahyakaptan - Yuvacık - Yahyakaptan yaptık. 4 ay uzak kalmak kondisyonu almış götürmüş, performansımı hiç beğenmedim :boese157: . Çoookkkkk çalışmam lazım çoookkk

@thufir

Beğediğine sevindim. reklama kaçtık biraz doğru ;) . Aslında dedim şunun altına vereyim çift amortisörlü cenix'i çabalasın dursun, sonradan kıyamadım almadım ferrarisini :in:

bu ara çalışmalara devam et, önümüzdeki haftalar boş yok. :boese157: :in: selamlar...

• Beğen
Tepkiler: thufir
Noldu ne bu sakinlik Izmit Kocaeli Bisilletciler.
Haftaya Antraman etmek üstiyen haber wersinler.
Pazar günüde Gebzeden Saat 8 30 da Kartepeye Gidiliyor Tura Katilabilen weya izmitden takilmak üstiyen benim Cep 00491608016790 ariyabilir

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
volkan seni kim arar ya numaranın başında 2 tane sıfır var...
null null ich muss lachen:):):):):):):):)

@Hasip Çehre

Türkiyede Kartli Cep. No Ayarliyanakadar idare edin oK

Geri