Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
@A.Samed.Y
Stadın yanından gidiliyor. O Derince de olan Çenedere park orası biraz daha şehir içinde olan bir yer

aynı yere umuttepeden de iniliyor. bayındırlık tarafında oturanlar trafiğe bulaşmadan gidebilir.

Kocaeli/Gebze ikametli Kron XC1000 kullanıcısı olarak aranıza katıldım.
Sabiha Gökçen'de çalışıyorum ve yoğun tempodan dolayı bisikletimi kullanacak vaktim olmuyor pek. Yine de her an umutla uzun yolculuk planları yapıyorum. Hiç deneyimim olmadı desem yalan olmaz 10-15 km mesafeyi aşma fırsatım olmadı. Tecrübeli olan arkadaşlarımızın bilgilerinden faydalanmayı çok isterim.
Merhabalar tekrardan.

@stfazli merhaba hoşgeldiniz. Forumda çok dikkat çekici ve doğru bilgi sağlayan yazılar bulunmakta. Bunun yanı sıra geziniyo ve iki teker bir adam gibi kanalları takip ederek gcn gibi yabancı kanalları takip ederek bisiklet hakkında epey bilgi öğrenebilirsiniz.

Merhaba hoşbuldum.
Tapatalk sayesinde birden fazla forumu aynı anda takip imkanı buldum ve çok iyi oldu. Dediğiniz kanallara bakarım. Ancak kanal sayısını fazla artıkmak da istemiyorum. Bisiklet için burası ve bir yabancı forum yeterli olacaktır herhalde. Diğer konulardaki kanallarıma da yer ve zaman kalmalı.

@sd35 hoşgeldin o zaman. İzmittin neresi peki

Hoşbulduk. Kolorduda oturuyorum.

İzmit'te bisikletle belediye otobüslerine binilebiliyor mu acaba? Bi ara yeni otobüsler alınmıştı, önünde bisiklet taşıma aparatı olan.. Bunlardan denk gelen var mı acaba?

Çok az sayıda var o otobüslerden. Yani göstermelik sadece. İzmitten Kandıra kefken kerpe v.s. yerlere giderken denk gelecekte o otobüs kullanıcaksınız v.s. inşallah artar.

@sd35 @erddogan92 biz bazen Sekaparkta buluşuyoruz 2 arkadaşda var bu forumda @hasan454 ve @Ahmet Teke isimleri. Önümüzdeki çarşambadan sonra sanırım bir akşam buluşuruz diye ümit ediyorum çünkü @hasan454 arkadaşın bir sağlık sorunu yüzünden doktor bisikleti yasakladı süre bitti sanırım yoksa biz onu iple çekicez :)

• Beğen
Tepkiler: tinan ve hasan454
@Taxonera

Hocam aynen, Kandıra'ya öyle bir imkan varsa 10 numara olur. Ben bi belediyenin ulaşım birimini arayıp sorayım bakalım ne diyecekler..

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
@E.r.k.a.y hoşgeldin.
bayındırlık yokuşlarıyla aran nasıl? dünyabankasındayız bizde.:harika:

Geri