Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
@Taxonera haklı olabilirsiniz. ama bunun bireysel bir spor olduğunu da unutmamak lazım. kimi zaman bir grupla dolaşma isteği olabileceği gibi, kimi zaman ise yol ve rüzgarın sesi ile kendisini soyutlamak da isteyebilir kişi. herkese saygı duymak gerek ve genelllememek lazım sanki:)

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@omur_ms bugün işin yoksa 6 gibi pedallayacağım. Katılma durumun olursa rotayı sana göre ayarlarım. Başka katılmak isteyen arkadaş varsa da beklerim.

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
@mustafa ç davet için teşekkürler hocam. bu akşam işten sonra ülker arena'ya gideceğim:s başka bir zaman için ayarlasak olur mu?

• Beğen
@omur_ms olur olur havalar da ısınıcak baharla beraber. Günler de uzuyor mesaiden sonra 2 saat ter atılabilir önümüzdeki periyotta. Haberleşiriz.

Böyle bi ayrım yapılması ne kadar doğru tartışılır. "Yol bisikletlileri görünce selam vermeyelim biz de" olay buna dönmesin de.

@epsilon91 mevzu yol bisikleti dağ bisikleti mevzu değil yanlış anlamışsınız. Benim katıldığım organizasyonlarda insanlar genelde dağ bisikleti kullanıyor. Yol bisikleti tek tük. yol bisikleti kullanan arkadaşlar birbirimizi tanıyalım tanışalım.

Başlıkta tanışma diye yazıyor zaten. Alıngan insanlar derken kimi kastettiniz. Siz alınmışsınız galiba. Üstteki mesajlarda da yazdım. Misal bu mesaj,
@mustafa ç
neyse inşallah karşılaşırız. Tanışırız. Dışlama yok:)

@omur_ms
Ben başka bir şey demek istedim. Siz benim ne demek istediğimi anlamamışsınız sanırım.

Kimse tek başına turlamasın demedim. Bende önümüzdeki çarşamba ve sonrasında çınarlıdere ye gidip gelicem mesela tek başına heee kimse yok ondan ama biri olursa buyursun gelsin.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
yarında 9.30 gibi kartepeden sapancaya gidiyoruz. gölü turlayıp gelicez. isteyen gelebilir. ayrım yok :)

• Beğen
@omur_ms Güzel güzel mesajlar atıldı, ama gene ortada bir sonuç olmadı :)

Buluşma ayarlayamadıkça, geçen süre zarfında hevesimiz kırılmasın...

@Taxonera

Merhaba.

Ben bisikletimle gezerken, bisikletli seyyar satıcı bile görsem zilimi çalıp selam veriyorum.

Bazen verdiğiniz selamı almayanlar da oluyor ama ne yapalım...

Yani problem sadece selam verme değil, verilip alınmayan selamlar da sıkıntı :)

@E.r.k.a.y daha dün konuştuk hocam:) önümüzde güzel güzel havalar olacak:) en azından bi seyler atalım ki ortaya, sonradan böyle bir oluşum olduğuna dair kafamızda bir yer edinmiş olsun:)

Bence burdan olmaz. Facebooktan grup oluşturalım. Etkinlik düzenlensin.

(link)

Katılalım çoğalalım

• Beğen
Şehre inmek gerek biz şehirciyiz :)

(link) katılalım çoğalalım

@Taxonera burası Facebook'tan daha iyi bana kalırsa. Çünkü Facebook kullanmayanlar olabilir. Mesela ben kullanmıyorum şu an. Ayrıca başlıkta yer alan yol bisikletçilerini aramıza çekmek için buranın isabetli bir yer olacağını düşünüyorum. Kişisel düşüncem tabii ki..

• Beğen
Ben bugün çınarlıdere ye giderim. Öğleden sonra bilginize...

konunun açıldığı iyi oldu

Geri