@Levent_K 4 yıl boyunca sadece 2 defa başarabildim.Garmin bu konuda kullanıcı dostu olmayan bir arayüze sahip.Hatırladığım kadarıyla Garmin Connect programında Routes bölümüne girince send to device diye bir seçenek çıkıyordu.usb amt stick'in bilgisayara takılı olması gerekiyor.
@Taxonera Biliyorum pazar turlarına katılmaya şansım olmadı henüz, kaptan tarafına bisikletle gitmedim güzergah hakkında fikrim yok ondan civarda oturan var mı diye sordum
Bir keresinde bir tura katılmıştım. Ilk ve son turum olmuştu o. Yol bisikletçilerin olduğu biraz daha Hızı seven bir topluluk yok mu hayır uçalım demiyorum ama tın tın gitmek de çok sıkıcı oluyor
herkese selam çok özledim desem yeridir resmen burnumda tütüyor yahu bisiklet 249 günüm kaldı
takip ettiğim kadarı ile artık eskisi gibi turlar olmuyor tayfa dağıldı hep ben askere gelmeden önce takımda da vardı antreman yapacak kişide vardı tur yapacak ta
@Melih Çolak
Klasik İzmit insanı işte yolda görsek selam veriyormu vermiyormu belli değil baş selamında bile kafa mikronluk oynuyor. Merhaba de Günaydın de
Neden İzmit halkı böyle. Sadece bisiklet için değil başka hobilerde de bu şekilde.
@Taxonera havanın sürekli kapalı olmasından olabilir mi? Benim gölcük için severek kullandığım 2 benzetme var.
1.si gri gölcük. Malum hava gri deniz gri insanlar gri. Eleştirdiğiniz gibi selam alıp vermekten bi haber.
2.si mordor. Lord of the ring teki, hani karanlık olan. Hele bi de tüpraş var ki bacalardan çıkan alevi ile yakıştırmayı tamamlıyor. Sauron un gözü resmen
Selam kocaeli derince 60 evlerde oturuyorum.yeni bisiklet almak istiyorum.şehiriçi ise gidip gelmek için. Bisiklet onebilirmisiniz bama marka ve model.boy 1.90 Kilo 120