Karamurat benim bende kara bir duldul var...ama o benmiydim bilmiyorum berksan..bugun yalova gitgel yaptım..merkezine girmeyeli baya olmus..bisiklet yolu yapmıslar hatta bisikletler için trafik lambası da vardı..cok hosuma gitti..
bende izmit-seymen seymen-izmit arası hobi amaçlı işe gidip gelirken kullanıyorum aslında servis kapımın önünden kalkıyor
belkide birbirimizi gördüğümüz oluyodur ben her gördüğüm bisiklet sürenle selamlaşıyorum
Haftaiçi musait olan pek olmuyor sanırım ama yinede yazayım. Yarın saat 14.00 bu sefer karamursele Golcukten hareket. Katılmak isteyen olursa yazsın...buarada puanlamamın gucu 5miş.. ne işe yarıyor acaba o gücüm puanlamamım gücü adına güç bende artık..
Maalesef hafta içi müsait olmuyor. Şahsım adına konuşayım ancak işe gidip gelme fırsatı bulabiliyorum. Hatta geçen haftadan beri bisiklete dahi binemedim. Bu saatte çıkıp binesim var
Bu hafta sonunu da atlatırsam rahata ereceğim inşallah. Final proje sunumları var ayın 17'sine kadar.
Şuanda bir gezi planım yok fakat. teklıfere acıgım az once gaz pedal grubuna uye oldum. ayrıca arkadaslar bazen ıs cıkısı darıcadan eskıhısara gıdıyorum. Bunun gibi aktıvıteler de yapabılırız.