Scudo Sports

Kocaeli

@kalpe8

cuma sabah erken bir tur ayarlarsanız size eşlik edebilirim hocam. Bende arabaların yanında gitmekten haz almıyorum. Yol imkan verdikçe kıyı şeridi boyunca ilerliyorum. Denizi seyrederek gitmesi keyifli oluyor. Patika sürüşleri için şuanki lastiğim uygun değil. Önceden haber verirlirse asfaltsız yollar için lastiği değiştiririm. Bisikleti sürebildiğim sürece sıcaklık çok fazla sorun olmuyor benim için.

Scudo
Hafta içi bana uymuyor maalesef. Anca Cumartesi sabahı olabilir veya Pazar.

Siz kendiniz organize olabilirseniz olun tabii ben sizi tutmak istemem.

Hafta içi bana da uymuyor. Genel itibariyle yoğun olduğum için her hafta sonu müsait olamıyorum. Bir kaç gün önceden haberleşip ayarlamak lazım.

Bisikleti şehir içince ulaşımı için kullandığımdan illa trafiğe çıkmam gerekiyor. Belki dağların tadına varınca sizin gibi vazgeçemem, belli mi olur :)

Umarım ortak bir zaman diliminde yolda birlikte pedallayabiliriz.

Uygun bir zamanda gezelim dediğiniz gibi. Heves ediyorum :)

Aylardan haziran. Hava 5-5:30 gibi kırılıyor. cumartesi sabahı erkenden çıkıp 4-5 saatliğine çıkmayı planladım. bilginiz olsun. neresi olduğunu şu anda bilmiyorum. selamlar.

Tamam. Uyarsa katılırız inşallah. Bu arada Gölcük'te miydiniz siz, künyenizde Kerpe yazıyor da.

Merhaba arkadaşlar, yeni üyeliğim bu :) bu hafta ve önümüzdeki hafta üniversite sınavlarım var. Malum katılamıyabilirim.

serkan abi, daha önce dediğim gibi kocaelide tek bir yer var, oda dünya göz hastanesinin karşısında "şişman motor" bisikletle ilgili en iyi ürünleri bulmak mümkün. kask eldiven her şey dahil

bahçecik'teyim. Bu arada bugün akşamüstü izitten gölcük yönüne pedallayan birini gördüm gözlüklü kulağında kulaklık vardı. Sizden biri değil herhalde???

Saat 18:10'da sahildeki Naila cafenin oradan gölcüğe doğru üstgeçitten iniyordun. Herhalde sendin.

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
cumartesi gunu sabah erken olursa (6.30 - 7.00) gibi içinde stabilize olmayan bütün rotalar bana uyar..

Uzun mesafe gitmeyeli çok zaman oldu. Eğer yolda ölüp ölüp dirilmeyeceğim bir rota olursa katılmaya çalışırım :)
Serkan'ın dediği vakit benim için iyi. Öğle'ye kadar dönüş olur diye ümit ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
Yarın sabah 7.30 golcukten yalova hattına tur yapıcam tek basıma. Degirmendere ve ereglide cay molası.. Donuste ereglide deniz kenarı kofte ekmek oglene gelirim diye dusunuyorum..musait olan olursa birlikte pedallayabiliriz..

Geri