Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
Karamurat benim:) bende kara bir duldul var...ama o benmiydim bilmiyorum berksan..bugun yalova gitgel yaptım..merkezine girmeyeli baya olmus..bisiklet yolu yapmıslar hatta bisikletler için trafik lambası da vardı..cok hosuma gitti..

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
İkindi gibi şehir dışına çıkmam lazım. Anlaşılan bu hafta bir araya gelemeyiz biz. Neyse hele bir sınav geçsin. Bakarız duruma.

aynen arkadaşın dediği gibi şişman moto bike izmit te bildiğim en büyük bisikletçi ama benden tavsiye netten alma yönünde ben öyle yapıyorum...

bende izmit-seymen seymen-izmit arası hobi amaçlı işe gidip gelirken kullanıyorum aslında servis kapımın önünden kalkıyor
belkide birbirimizi gördüğümüz oluyodur ben her gördüğüm bisiklet sürenle selamlaşıyorum:)

Haftaiçi musait olan pek olmuyor sanırım ama yinede yazayım. Yarın saat 14.00 bu sefer karamursele Golcukten hareket. Katılmak isteyen olursa yazsın...buarada puanlamamın gucu 5miş.. ne işe yarıyor acaba o gücüm:) puanlamamım gücü adına güç bende artık..

• Beğen
Maalesef hafta içi müsait olmuyor. Şahsım adına konuşayım ancak işe gidip gelme fırsatı bulabiliyorum. Hatta geçen haftadan beri bisiklete dahi binemedim. Bu saatte çıkıp binesim var :)
Bu hafta sonunu da atlatırsam rahata ereceğim inşallah. Final proje sunumları var ayın 17'sine kadar.

• Beğen
Merhaba arkadaslar. bisikletim salcano citysport 50 modeli gebze yada darıca civarında tur yapmak isteyenler olursa bağlantı kurabılırız.

pedalınıza sağlık :)

Slm ben gebzede oturuyorum mtb kullanıyorum varsa tur planı katılmak isterim

Şuanda bir gezi planım yok fakat. teklıfere acıgım :) az once gaz pedal grubuna uye oldum. ayrıca arkadaslar bazen ıs cıkısı darıcadan eskıhısara gıdıyorum. Bunun gibi aktıvıteler de yapabılırız.

• Beğen
Tepkiler: Burak Celep
olabilir tabi.ben gebze merkezdeym ufak turlar yapılabilir.diğer bisikletsever arkadaşlarla da tanıştırabilrm sizi :)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Akköse
Arkadaşlar nasılsınız?

Okullar tatil oldu, dersler bitti. Ramazan gelmeden bir tur yapalım mı?

Geri