Scudo Sports

Kocaeli

Değirmendere'den derinceye kadar gidip geldim. Sırf can sıkıntısı :))

Scudo
D100'den mi gittiniz?

Maalesef bugün bütün gün Gölcük'te dükkandaydım. Akşam bir kaç km sürebildim bisikleti.
Ben Kuruçeşme'de çalışıyorum. Bu hafta 2 gün vapur üzerinden İzmit'e geçerek gittim işe. Biraz daha kondisyon kazanınca D100'den gidip geleceğim inşallah.
Yarın fırsat olursa tanışalım mı? Benim gibi acemilerin ustaları görmeye ihtiyacı var :)

:)) yarın tekrar değirmendere/derince planım var. Şuan evde misafirim var erken giderlerse yapacağım turumu :p

Bana özelden telefon numaranızı verirseniz haberleşebiliriz, kuruçeşmedende geçeceğim çünkü :)

Telefonlarımızı aldığımıza göre yarın haberleşiriz.

Arkadaşlar yarın katılmak isteyen olursa buyursun.

Mtkeskin: işe bisikletle gitmenize sevindim. Ben de yağmur yağmadıkça arabayı kullanmamayı, bisikletle gitmeyi tercih ediyorum. Şehir dışında olduğumdan katılamayacağım bugunku turunuza malesef. Bu arada değirmendere'de bir bisikletli arkadaşla tanıştım. Grupları varmış 50 aşkın üyeleri ve herhafta turları varmış. İzmit'inde var bildiğim bir iki grubu. Sanırım bi Gölcük fakir bu konuda. Yinede gölcük içinde bisiklete binen yaşlı amcaları görünce mutlu oluyor onların arkasından gidiyorum..Pazartesi 14:00 golcuk kalkış-karamürsel ereğlisi mini turum olcak inşallah. Katılmak isteyen arkadaşlara manzara sohbet çay ve ekmek arası köfte vadedebilirim.

@serkannn

55 üyeleri var o grubun, facebook üzerinden haberleşiyorlar çok iyi aktif bir grup bende katılmak istiyorum onlara.:) Gölcükte dediğiniz gibi, ancak yaşlı amcalar kullanıyor bisiklet :( pazartesi sizede katılmak isterdim fakat üniversitede sınavım var :(

Değirmendere'de çok acil ihtiyaç halinde idarelik ürün bulunabiliyor Gölcük'te oda yok. Sonrada keşke gitmeseydim denir tabi. Benim yaptığım gibi...

Ben değirmendere'de yaşıyorum, öyle çok ürün yok, 2 bisikletçi var zaten onlardada iç lastik dış lastik yama yağ bakımı vs. şeyler yapabiliyoruz. Üst seviye parça vs. alacaksak merkezdeki göz hastanesinin karşısında Şişman motor'dan alınmalı

Annemin dayısı var, 70 küsür yaşında. Benden çok bisiklete biniyor :)

@berk4134

başarılar diliyorum sana..salı-çarşamba-perşembe aynı saatte 14.00 tura çıkacam. İstediğin zaman gel. Her cumada erkenden tur yapıyorum. Büyük olasılık bu cuma yalova.

Yeri aklıma yazdım, sağolun.
Hız ölçer aldım dx.com'dan, gelirse onu halletmiş olacağım. Diğer malzemeler için hafta içi İzmit'te bakarım inşallah.

Anlaşılan siz resmen selede yatıp kalkıyorsunuz . Maşallah. :)

Ben de onu söylemek istedim. Aradığın mazlemeyi bulamazsın ama idarelik bişi çıkar. Yani en kötüsünden ruble göbek aynakol bulursun zincirde ..hepsini shimano markada bulursun hemde ama dedim ya..çok alt seviye parçalar..İsmini ve adresini reklama girmesin diye vermiyorum...internetten almak en iyisi..isteyen olursa tamirci ve parça alım adreslerimi mesajlarım..

Buradan yazmak reklam olmaz zannımca. Araştırana yol göstermiş olursun. Önemli olan buradan birilerini yermemek.

Amacımız yermek değil ama şu bir gerçekki Gölcük'te ve İzmitte bisikletçi dükkanı olupta bisikletten veya parçalarından hakkıyla anlayan birine henuz rastlamadım. Sanırım bu da arz talep meselesi.

Haftaiçi günde 1-2 saat zamanımı ayırıyorum. Nazar değmesin seviyelerine henuz gelemedim.

işe gidip gelmenin yanısıra benim tavsiyem yollarda bisiklet kullanmayın eğer gölcükteyseniz nüzhetiye, senaiye, bahçecik turalrı yapın.

Havalar biraz ısınıyor ama sabah çok erken çıkarsanız sıcağı hissetmeden yukarılara varırsınız... Bana uyarsa ben de katılırım.

Geri