Scudo Sports

Kocaeli

Merhaba arkadaşlar, ben kocaeli üniversitesi sivil havacılık bölümünde okuyorum, arslanbeyde oturuyorum. Arslanbey çevresinde ve izmitte ara ara pedallıyorum. Eğer varsa yakın kimseler birlikte pedallayalım:)

Scudo
Arkadaşlar İzmitte aktif olarak Bisikletliler Derneği olarak etkinlik yapıyoruz Cuma akşamları gece turu pazarları uzun tur şeklinde.Facebookta bizi Bisikletliler Derneği Kocaeli Temsilciliği diye aratırsanız bulursunuz. Sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
Selam, bende arslanbeyde makine okuyorum :))) inş karşılaşırız :)

Selam arkadaşlar, ben Berk. Kocaeli/değirmenderede yaşıyorum. Yaşım 19 çocukluktan beri bisiklet sevdalısıyım ve hep gerçekleştirmek istediğim hayali inş bu yaz yapacağım. Kocaeliden Muğla/Fethiyeye :)) 707km Buda 1 Aylık Bisikletim, şuan üzerinde yeni aldığım Rubena yol lastiği var. http://p1305.hizliresim.com/19/7/mugsq.jpg

okula bisikletle gidip geliyorsan bu bisikletin gözümden kaçması biraz zor :))

Sizi daha önce görmüştüm, yanılmıyorsam 2 kişi gelip gidiyorsunuz 2 aynı bisikletle. Ayrıca kıyafetim yeni geldi pazartesi bisikletle geleceğim :)

Hemen tanışın ve kefken sahillerine pedallayın derim.
Tadı damağımda kalmıştı :)
İzmit'e selam.

@SerkanNamazcı

Aleyküm selam serkan abi :)) cumartesi-pazar hava iyi olursa, kefken ve kerpe yapmayı düşünüyorum. :in:

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
benim bisiklet kırmızı bianchi speed. bu haftasonu olmayabilir ama diğer haftasonları müsait olabilirim. ayarlayabilirsek sonraları birlikte gidebiliriz:)

ovvv abi siz aşmıssınız :) gözüm kaldı aynısını yapmak istiyorum !!! denizhan'cım çadır ayarlıyoruz hemen :)

denizhan, bilgisayarımı şuan formata hazırlıyorum, yarın sana facebooktan telefonumu vs. vereceğim görüşelim mutlaka

Hocam biz uzun zamandan beri binmiyorduk bisiklete. O kadar mesafe yapacak kondüsyon yok malesef. Şimdilik Gölcük içinde kullanıyorum. İleride belki...

Merhaba, hafta sonu böyle bir tur yaparsanız katılmak isterim. Değirmendere. :)

Bisikletin çok güzelmiş =)) Benimde hayallerim arsında var 500 km den fazla sürmek..

Dün Gölcük ve Denizevler sahili arasında gidip geldim. Pek uzun mesafe olmasa da keyfi bana yetti. Sahilde denizin kokusunu ve rüzgarın esintisini hissetmek bir başkaydı.

Geri