Merhaba arkadaşlar, ben kocaeli üniversitesi sivil havacılık bölümünde okuyorum, arslanbeyde oturuyorum. Arslanbey çevresinde ve izmitte ara ara pedallıyorum. Eğer varsa yakın kimseler birlikte pedallayalım
Arkadaşlar İzmitte aktif olarak Bisikletliler Derneği olarak etkinlik yapıyoruz Cuma akşamları gece turu pazarları uzun tur şeklinde.Facebookta bizi Bisikletliler Derneği Kocaeli Temsilciliği diye aratırsanız bulursunuz. Sevgiler..
Selam arkadaşlar, ben Berk. Kocaeli/değirmenderede yaşıyorum. Yaşım 19 çocukluktan beri bisiklet sevdalısıyım ve hep gerçekleştirmek istediğim hayali inş bu yaz yapacağım. Kocaeliden Muğla/Fethiyeye ) 707km Buda 1 Aylık Bisikletim, şuan üzerinde yeni aldığım Rubena yol lastiği var. http://p1305.hizliresim.com/19/7/mugsq.jpg
benim bisiklet kırmızı bianchi speed. bu haftasonu olmayabilir ama diğer haftasonları müsait olabilirim. ayarlayabilirsek sonraları birlikte gidebiliriz
Gölcük-Karamürsel Gölcük - İzmit izmit-kandıra veya izmit-sapanca arası günü birlik mini turlara eşlik edecek arkadaslar varsa yol daha zevkli geçer..Cuma gunleri baska rotalara gitme imkanım olabilir. Patika turları da olabilir. (max 100km).. serrkan@live.com
Hocam biz uzun zamandan beri binmiyorduk bisiklete. O kadar mesafe yapacak kondüsyon yok malesef. Şimdilik Gölcük içinde kullanıyorum. İleride belki...
Dün Gölcük ve Denizevler sahili arasında gidip geldim. Pek uzun mesafe olmasa da keyfi bana yetti. Sahilde denizin kokusunu ve rüzgarın esintisini hissetmek bir başkaydı.