Scudo Sports

Kocaeli

Hiç problem değil, bende de bianchi var, hemde 26" MTB, tabi 28 kullananlara göre biraz zor oluyor ama gurup anlayışlı insanlar, önden ve arkadan giden guruplar oluyor gezilerde, sıkıntı olmuyor merak etme :)

• Beğen
Tepkiler: hamza tukur
Scudo
@Berksan

Dostum bayadır beraber pedallayamıyoruz. Bugün izmit'te seni görünce pek memnun oldum. Yeni kaskın ve bisikletin gerçekten yakışmış sana. Allah kaza bela vermesin.

• Beğen
Tepkiler: Berk E.
Aşk derken. Az daha bugünkü dandik çift amörtisörlüye aşık oluyordum. Dar zamanda öyle işimi gördü ki...

• Beğen
Tepkiler: Bora Çalışkan
Gelemiyorum malesef. Oğlum sünnet oldu. Çok nazlı, evden çıkamıyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Bora Çalışkan
Saat 17.30, işten eve dönüyorum otomobille. İçerisi yanıyor ve ben bisiklet ile gelip gidemediğime yanıyorum.
İzmit Eski Yol'da dropbar gidona sarılmış bir pehlivan görüyorum. Bizden biri mi bilmem, ellerinden öpüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
@Tahir Keskin

Bugün bende gördüm sanırım aynı kişiyi. Merkezden d.dereye dönüyordum karanlığa kaldım :(

vapurda almadı bisikleti ! neymiş kalabalıkmış sanki bisikleti koltuğa koyuyoruz !!! :evil:

selamlar, havalar sogudu ama gunesı gordugumuzde ızmıt - adapazarı - izmit yaptıgımız bır grubumuz var
golcukten gelen arkadas ta var.. rota da degıstırebılırız.. haberleselım

@Birol Şenkul

Kanka bende geldim burdayım:)Güzel bir ekip olduk; yol bisikletçilerini bekleriz:)

@kalpe8

Hayalim. Tebrikler...

Arkadaşlar buraya bakıyorum ara ara ama bir türlü beraber bişey yapmak nasip olmadı. Haftasonu İzmit'te de bazı bisiklet grupları var, onlara da katılıyorum bazen, sizinle de tanışmak isterim fakat açıkçası rutin olan turlar bir yerden sonra sıkıcı oluyor. Ben fırsat buldukça uzun tur taraftarıyım. Geçen hafta mesela Karasu Acarlar Longozunda gece kamp yapıp geri döndüm. Planımlarımda Ballıkayalar, İznik gölü vb. gibi ortalama 80-100 km mesafelerdeki güzel yerler var. Cumartesi kamplı pazar dönüş şekilde tur yapılabilir. Bu tarz turlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Longoz turumdan bir kare...

https://pbs.twimg.com/media/BcrHR-PIUAApfsp.jpg

@muhammed uçar

Teşekkürler, bu pazar gününe kadar aralıksız her gün süreceğim. Neden durdurmadınız yada seslenmediniz? Max 35 40 ile seyrediyorumdur :)

@Berksan

otobüsten gördüm tam nerede oturuyordun ki? seni gördükten sonra eve gidip ertesi gün sekaparka gittim:) yeniköyde oturuyorum. dün de camidüzü köyüne çıktım.her çıkışın inişi var derler ya tam olarak onu yaşadım dün

@muhammed uçar

Değirmenderede yaşıyorum, bu hafta üniversite olmadığı için seleden inmiyorum. Facebook'a dahi cep telefonuma dahi bakamaz oldum :) Günde 6-7 saat pedal çeviriyorum günlük 150km max. Genelde değirmendere - karamürsel - yalova. Beni gördüğün gün ise, değirmendere - gölcük - başiskele - merkez - sekapark - plajyolu - derince. Sonra tam tersi :)

Merhabalar,

1-1.5 ay içinde Kocaeli'ye taşınacağım. Turlara her türlü eşlik ederim TREK 7.5FX'imle beraber. :)

1-1.5 ay içinde İzmit'e taşınacağım. Her türlü gezi, tur organizasyonuna eşlik edebilirim.. :)

@kvnccelik

merhaba izmitte belli başlı gruplar var değirmendere bisiklet grubu - perşembe akşamı bisikletçileri (PAB ) birde kocaeli üniversite öğrencilerinin grubu KÜBİK :) facebook sayfalarından takip edebilirsin turları

Hem Izmit`te hemde Kandira`da yapilacak etkinliklerde bende varim...Kandira`da bir etkinlik icin planlama yapabiliriz...

Geri