Scudo Sports

Kocaeli

kadıköy üsküdar taraflarında varmış iyi yerler forumda vardı bi yerde :)

Scudo
bu başlık altındakilerin hepsi izmittenmi. ne çok mesaj yazılmış ne güzel bende izmittenim.

Öncelikle herkese merhaba;bisikletimin hidrolik freniyle ilgili bir sorunum var İzmit merkezde götürebileceğim bir yer varmı?

Merhaba. 28 haziran yada 1 temmuz tarihinde çıkış yapacak şekilde takribi ±20 gün süreli Karadeniz turuna çıkmayı planlıyorum. Son durak Artvin yada Erzurum olabilir. 2 kişilik çadırım var. Yol arkadaşı arıyorum. Kocaeli'de görüşebiliriz. Özelden mesaj atabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
Herkese yeniden merhaba,

Hedefler tutulmak icin. Geçen sene ölüdeniz-kaş arasi Likya Yolu parkurunu yürüdük 2 arkadaş.

Bu sene 20 nisan-2 mayis tarihler arasi antalya-kaş arasini yürüdük. 9 günde 230 km. Araba bisiklet yok. Sirtta çadirimiz yürüdük.

2012 yürüyüşümüzün ilk gununu yazdik.

Www.likyayolu.org adresinde

izmitte hidrolik fren tamir edebilecek bisiklet bakımı yapan biri var mı sorusuna hayır diyorum. varsa da güvenmem.

@kalpe8

cevap için teşekkür ederim.bende sordum yapmadık ama deneriz şeklinde cevaplar alınca burada yaptırmaktan vazgeçtim.

@Onur Yılmaz

Sorunu, markası modeli nedir, belki kendi başınıza da yapabileceğiniz birşeydir.

Merhaba BF ailesi,

Aranıza bugün katıldım ancak forumu uzun zamandır anonim olarak takip ediyordum. Gebze'den katılıyorum. 18 yaşında lise öğrencisiyim. Salcano NG650 kullanıyorum. Her gece saat 22:30-24:00 arası Gebze Eski Çarşı'da bisiklet sürüyorum. Aranıza katılmak benim için çok iyi oldu umarım iyi vakit geçiririm. Forumdan şuana kadar çokça faydalandım bundan sonra da faydalanacağım. Ha bu arada Pazar günleri Emre arkadaşımla geziler yapıyoruz Gebze'nin gezilebilecek yerlerine :) Çektiğimiz fotoğrafları v.b. şeyleri de burada paylaşmaya çalışacağım... İyi forumlar :)

Merhaba istersen düzenlediğimiz turlara katılabilirsin.

@AydınUS

Merhaba AydınUS, grubunuza az önce katıldım. Umarım iyi vakit geçiririm. :) Teşekkürler...

pazar günleri aktivite yapabiliriz arkadaşlar sezonu geçte olsa açmış bulunuyorum:)

konuyu hortlatalım bende körfezde oturuyorum yeni bisiklet alacağım inşallah toplu bir gezi falan olursa katılmak isterim

Merhaba arkadaşlar adım Aşkım 23 yaşındayım.Mesleğim (seo) Yazın avşa adası kışın kocaeli de ikamet etmekteyim.
Bisiklet sporunu bırakalı 3 yıl oldu.Şimdi inşallah tekrardan bir birimize adapte olmaya çalışıcaz.
O kadar birikmiş soru var ki aklımda bol bol sorucam inşallah tanışma konusu açarak işe başlayalım dedim.

(link)

Çok acil bir an önce tanışmamız bir birimizi sevmemiz lazım :) Ertesi günde turlar düzenleriz tamamdır.

izmitten körfezden derinceden kimse yokmu ya, bisikletimizi aldık, organizasyon olursa katılmak isterim :)

Geri