Scudo Sports

Kocaeli

Selamlar bende kartepeden:) forumda yenıyım daha önce hıc gezilere katılmadım ama bısıklet hastasıyımdır inerim tek basıma daga bayıra taşa topraga tümsege:)

Scudo
derinceden koray var ben varım, iki üç arkadaş daha var ama bu şekilde organize olmak mümkün değil. bunun yanında bir etkinlik başlığı açabiliriz. herkes önerisini yapar, altına gelmek isteyenler isim yazar.

Ekimde bir yuvacık turu yapılabilir, aytepe ya da serindere güzel olur diye düşünüyorum.

arkadaşlar ben pek foruma bakamıyorum onur abi bana ulasabılırız tur yapmak ıstersenız derince bolgesınden benım ıs sebebıyle musaıt zamanım oldukca katılabılırım. facebook sayfasından kocaeli li arkadaslarımızın kurdugu bır grup var kocaeli bisikletliler yol grubu diye.veya kocaeli bisikletliler dernegı buralara uye olup takıp edebılırsınız aktıvıtılerı.

Arkadaşlar bu iş böyle olmuyor. Herkes buraya bişeyler yazıp gidiyor. İzmit'te Facebook'ta kurulan Bisikletliler Derneği Kocaeli Temsilciliği ve İzmit'i Seviyorum Bisiklete Biniyorum grupları dışında bir grup yok. Belki üyesinizdir ama ben şu an yeni bir grup açtım. Grup kurma ve yönetici olma hevesinde biri değilim, isteyen yöneticiliğini de alabilir. Hiç sorun değil. Sadece, çoğu zaman ortalama 80-100 km'lik eşziz güzellikteki Kocaelimiz de turlar yapıyorum. Bazen bir arkadaşım oluyor yada yalnız takılıyorum. Yukarıda yazanlara binaen tur anlamında gelen üye sayısına göre tanışarak, etkinlikler oluşturabiliriz. Buradan duyanların isteyerek geldiği seçici bir grup olması açısından kapalı ve onaylı grup kurdum. Sadece kalite anlamında. Dediğim gibi isteyen yöneticiliği alabilir, tek amaç kaliteli uzun turlar olsun. Yaz kış gerçekten tur yapmayı amaçlayan arkadaşlar Derince, Körfez, Maşukiye vb. bile olsa sorun değil buluşabiliriz. Benim yaptığım bazı turlar ve profilim için bakabilirsiniz. Şu an grupta ben ve bir arkadaşım var. Bayrama kadar toparlanırsak bayram sonrası birşeyler yapabiliriz. Buluşmak üzre hoşçakalın...

Benim profilim: (link)
Grup üyeliği için: (link)

İzmitteki turlara katılmak isterim. Istanbuldayım ama İzmit cok yakın. İzmit'in etrafında çok güzel parkurlar olduğundan eminim.

İzmit İzmit diyoruz, İstanbul'dan gelen var :) Neden olmasın Murat Bey, tabii ki...

Yokmuş :) Olsa da artık çok geç. Bisikleti çaldılar :)

Olgun,

ben fırsat buldukça turlar yapmaya çalışıyorum.

geçtiğimiz Cuma Hamzadağ'a çıktım:

(link)

Ondan bir gün önce Perşembe'de yoldan değil de içerilerden köylerden Maşukiye'ye gittim Bahçecik'ten başlayarak:

(link)

Her Pazar sabahı izmite gidip geliyorum. Aslında Gölcük yolunda çok sayıda bisikletli görüyorum ama buradan mı değil mi bilemiyorum.

Gölcük yolunda bende mutlaka bisikletliler görüyorum. İyi çalışıyor orası :)

Siz tek mi takılıyorsunuz? Sanırım dağ bisikletiniz var? Bir gün farklı bir güzergahı deneyebiliriz neden olmasın...

Gölcük yolunda bende mutlaka bisikletliler görüyorum. İyi çalışıyor orası :)

Siz tek mi takılıyorsunuz? Sanırım dağ bisikletiniz var? Bir gün farklı bir güzergahı deneyebiliriz neden olmasın...

evet MTB var. Zaten yol boyu sürmek çok keyif vermiyor zira ne saygı var ne sevgi o yüzden dağa bayıra gitmek daha keyif veriyor.

ben genelde yalnız çıkıyorum ama şart değil birarada birşey yapılırsa zamanım da müsaitse katılırım.

Arkadaşlar, İzmit yöresini seven bir İstanbullu olarak ;
Hereke-Karamürsel arası deniz geçişi hakkında güncel bilgi rica ediyorum. Vapur mu motor mu? Bisiklet alıyorlar mı? Kişi başı ücret nedir? Bisiklete ayrı ücret alıyorlar mı? Bahar aylarında Karamürsel'in arka taraflarındaki vadiler, İznik yolları vs keşif rotam olsun istiyorum. Teşekürler.

Hereke iskelesini aradım. Karamürsel'e geçiş 4-TL, bisiklet alıyorlar, bir sıkıntı olmaz diyor görevli arkadaş. Benim gibi İDO'ya para kaptırmama konusunda inatçı olan arkadaşlara duyurulur.

Merhaba arkadaşlar..
Foruma daha yeni üye oldum..
Bisiklete başlamak için biraz ihtiyarım :)) ama yaptık işte bir hata :))
1 yıllık bisikletciyim ama şu anda 100 km üzeri yapabiliyorum..
Asıl hobilerim Serbest dalış + zıpkınla balık avı..
Racing motorsiklet ve motorsiklet yarışları..
Otomobil drag ve tırmanma yarışları..
Zaten ikinci işimde yarışlara otomobil hazırlamaktır..

hoşgeldin,bisikletin yaşı yoktur.. :) kötü bir anı ama 99 depreminde ordaydım....

@bülent samsunlu

hoşbulduk bülent kardeşim :)
depremi bir daha allah kimseye yaşatmasın inşallah

• Beğen
Tepkiler: bülent samsunlu
@Hüseyin ŞAHİN
amin inşallah...

İyi akşamlar arkadaşlar, ben arslanbeyde okuyor ve oturuyorum. Ben ve ev arkadaşım bisiklete çok meraklıyız, Arslanbey ve çevresi, izmit, sapanca gezi alanlarımız. Faaliyetlere katılmayı çok istiyoruz. Yaklaşan baharla birlikte umarım güzel geziler yapabiliriz...

Geri