Arkadaşlar bu iş böyle olmuyor. Herkes buraya bişeyler yazıp gidiyor. İzmit'te Facebook'ta kurulan Bisikletliler Derneği Kocaeli Temsilciliği ve İzmit'i Seviyorum Bisiklete Biniyorum grupları dışında bir grup yok. Belki üyesinizdir ama ben şu an yeni bir grup açtım. Grup kurma ve yönetici olma hevesinde biri değilim, isteyen yöneticiliğini de alabilir. Hiç sorun değil. Sadece, çoğu zaman ortalama 80-100 km'lik eşziz güzellikteki Kocaelimiz de turlar yapıyorum. Bazen bir arkadaşım oluyor yada yalnız takılıyorum. Yukarıda yazanlara binaen tur anlamında gelen üye sayısına göre tanışarak, etkinlikler oluşturabiliriz. Buradan duyanların isteyerek geldiği seçici bir grup olması açısından kapalı ve onaylı grup kurdum. Sadece kalite anlamında. Dediğim gibi isteyen yöneticiliği alabilir, tek amaç kaliteli uzun turlar olsun. Yaz kış gerçekten tur yapmayı amaçlayan arkadaşlar Derince, Körfez, Maşukiye vb. bile olsa sorun değil buluşabiliriz. Benim yaptığım bazı turlar ve profilim için bakabilirsiniz. Şu an grupta ben ve bir arkadaşım var. Bayrama kadar toparlanırsak bayram sonrası birşeyler yapabiliriz. Buluşmak üzre hoşçakalın...
Benim profilim: (link)
Grup üyeliği için: (link)