Murat Cömez
En yeni üye - Kayıt: Az önce
- Tepki
- 20.625
- İsim
- Murat Cömez
- Bisiklet
- Colnago
Simdi bu mesajindan sonra seni sevmeye basladim, hep böyle ol canimi ye. Bende bundan sonra böyle dürüstce yazdigin icin elimden geldigince yardimci olmaya calisacagim.Ama ayıp ediyorsunuz öyle bir şey olmaz bir daha ben gereken açıklamayı Sayın; @cazci 'ya yaptığımı belirtmek istiyorum. Sadece sosyal deney diyelim ayrıca bakın kimseyi bilmeden yargılama yapmayın lütfen Polat Alemdar vs. Ne gerek var artık işimize bakabileceğimizi düşünüyorum. Siz ne dersiniz 😊 beni tanısanız çok seversiniz mesela özür mahiyetinde size piyano çalabilirim.
Şimdi diğer yerdeki mesajlarınızı gördüm benim için dil dökmenize gerek yok. Ayrıca eğer 50 yaşında iseniz (bilemiyorum) büyüğüm olarak uzatılmamasını siz söylemiştiniz. Adım Aybar* Yaşım 34 belirteyim bunu da. Yani lütfen gerek yok bisiklet forumunu kötüye kullanan bendim hatamı anlayıp gereken mevkii lere konuştum. Bundan sonra sizin üzerinize düşen beni büyüğünüz olarak sanki hiç yaşanmamış gibi yönlendirmek. Neyse ben sizi çok sevdim yalnız.
Yalniz rica ediyorum ismini ve yasini profilinde düzenle ve gercekleri yaz. Benim adim Murat ve 50 yasindayim (Kesin profilimdeki adim soyadim ve yasim dogrudur), tanisdigimiza memnun oldum.