Scudo Sports

Kışın bisiklet ve bisiklet giyimi nasıl olmalı?

@tarkanaslan Ben size kışın giyim şeklimi yazayım;
Üst uzun kol içlik,
Üst uzun kol forma,
Alt uzun tayt(Bazen alt içlik üstüne kısa yazlık tayt),
Ayakkabı kılıfı,
Uzun parmak eldiven,
Kafa ve ense için buff veya balaklava,
Hava durumuna göre yanıma yağmurluk/rüzgarlık alıyorum.
Ben bu şekilde ya da buna benzer katmanlar ile soğuk abartmadığı sürece bir sıkıntı yaşamıyorum. Dediğiniz gibi hiç bir giyim katmanının pamuklu olmaması gerekiyor. Pamuklu bir çorap dahi sürüşü mahvedebiliyor.
Bir de eldiven alırken gerçekten paraya acımamak gerekiyor. Sürekli sabit durduğundan, bu bölgeyi soğuk ve rüzgardan korumak lazım.
Çok teşekkür ederim.
Çok faydalı olacak.
Havalar soğumadan para biriktirmeye başlamak lazım..

Scudo
Merhabalar,
İşi gidip gelirken kullandığım için bisikletimi,
Giyim olarak neleri almam gerekir.
Şimdilik bildiğimtek şey pamuklu kıyafet özellikle içlik alınmaması gerektiği.Gerisini tavsiyelerle tamamlarsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
merhaba,
geçen sene ilk kışım idi bisiklet ile.
giyim olarak termal içlik alt üst takım aldım.(1 takım ile idare ettim ama 2 takım ile daha rahat olurdu)
onların üzerine eşofman ve duruma göre uzun/kısa kollu forma decathlondan kıslık eldıven ve yüz maskesi en üste bir softshell mont yetti bana

merhaba,
geçen sene ilk kışım idi bisiklet ile.
giyim olarak termal içlik alt üst takım aldım.(1 takım ile idare ettim ama 2 takım ile daha rahat olurdu)
onların üzerine eşofman ve duruma göre uzun/kısa kollu forma decathlondan kıslık eldıven ve yüz maskesi en üste bir softshell mont yetti bana
Teşekkür ederim...
Para biriktirmeye devam...

Teşekkür ederim...
Para biriktirmeye devam...
geçen sene fiyatları ile termal takıma 40 tl
yüz maskesi 25 eldiven 50 tl mont bim veya a101den 90 tl filandı bilginize.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@srdrmrs kislik botun marka modelini ogrenebilir miyim. Ben de almayi planliyorum. Kilif beni kurtarmiyor.

Sanırım sezon ürünlerini beklemek lazım.
Hiçbir yerde ürün yok...

(link)

5 derece civarı dahi sıcak tutan bir ürün, tavsiye ederim. İndirime de girmişken alınabilir.

@tarkanaslan ben aliexpressten mountainpeak takım elbise almıştım. 400-500 lira arası değişiyor. Benim aldığım ilkbahar ve sonbahar ince modeliydi. Performanslı sürüşlerde terletiyor içlikle.
Güzel tarafı softshell olması yağmur ve rüzgar almaması.
Balaklava aldım yine softshell, kask için yağmurluk. Başka hiçbirşey almadım. Karda da sürdüm yağmurdaysa.

(link)
Hem çok şık hem de kaliteli.

@tarkanaslan ben aliexpressten mountainpeak takım elbise almıştım. 400-500 lira arası değişiyor. Benim aldığım ilkbahar ve sonbahar ince modeliydi. Performanslı sürüşlerde terletiyor içlikle.
Güzel tarafı softshell olması yağmur ve rüzgar almaması.
Balaklava aldım yine softshell, kask için yağmurluk. Başka hiçbirşey almadım. Karda da sürdüm yağmurdaysa.

(link)
Hem çok şık hem de kaliteli.
Bunun kargosu vs ne olur acaba?
son değişen gümrük olayından sonra kafam iyice karıştı...

(link)

5 derece civarı dahi sıcak tutan bir ürün, tavsiye ederim. İndirime de girmişken alınabilir.
Tam bunu önerecektim, benden önce davranmışsınız.
Bu ürünü kullanıyorum. İhtiyacı olanlar için söyleyeyim bu fiyata gerçekten kaçmaz. Ben fena halde memnunum. 10 derece civarlarında içine sadece kısa kol forma giyiyorum. Kaliteli ve iyi soluyan bir termal üst ile kombine edilirse 0 derecede bile kullanılabilir.

@tarkanaslan geçen yıl 780 liralık westbiking store dan almıştım. 17 lira vermiştim. Bu sene hem kargo eklemişler hemde vergi kalemleri değişti.
Aynı modelin daha kalını var. Rockbross ve x-tiger ürünlerine de bakabilirsin. Oranın ekonomisini göz önüne tuttuğunda büyük para ve taş gibi giyim modelleri üretiyorlar.
Ben takım setini 400 liraya almıştım. Bu setin aynı kalitede olan ceketini burada 500 liraya alamam. Bir bak almaya karar verirsen boy kilo olayını özelden yazar. Beden ölçü olayına yardımcı olurum.
Şimdiden para biriktirmeye başla ,para olunca kafa karışıklığı kalmıyor. :koptum:

Antalya ozelinde konusursak havanin 4-5 derecelere dustugu 10-15 gunu saymazsak ciddi soguk yapmiyor. Gunduz surecekler iclik/uzun kol forma/rüzgarlık ve kisa tayt ile rahatlikla idare edebilir. Ben sabah 6 gibi ciktigimda ciddi soguk oldugu icin termal tayt ve softshell ile surdum gecen yil. Ne terledim ne usudum. Yol bisikleti de olsa SKS nin camurluklariyla kullandim ve ciddi yagmurlu havada hic cikmadim. Ama bu noktada pamuklu kumasla ilgili uyarilari bu kis icin dikkate alacagim.

Antalya ozelinde konusursak havanin 4-5 derecelere dustugu 10-15 gunu saymazsak ciddi soguk yapmiyor. Gunduz surecekler iclik/uzun kol forma/rüzgarlık ve kisa tayt ile rahatlikla idare edebilir. Ben sabah 6 gibi ciktigimda ciddi soguk oldugu icin termal tayt ve softshell ile surdum gecen yil. Ne terledim ne usudum. Yol bisikleti de olsa SKS nin camurluklariyla kullandim ve ciddi yagmurlu havada hic cikmadim. Ama bu noktada pamuklu kumasla ilgili uyarilari bu kis icin dikkate alacagim.
Benzer durum İzmir'de de var.
Ben de çamurluk almam lazım sanırım.
Halı saha için aldığım taytlarım var.Üst ve alt.Decathlondna almıştım.
Üstüne uzun forma ve mont yeterli olur sanırım...

Arkadaşlar Merlinden alışverişlerinizde sıkıntı çıkıyormu? Gösterilen gönderim ücreti ve ürün ücretimi ödeniyor sadece?

Geri