Surekli olarak yagmur, ruzgar altinda suruse cikiyorum ve mumkun oldugunca az katman giymeye calisiyorum. Ruzgar yuzunden hissedilir sicakligin sifirin altinda 4-5 derece oldugu zamanlarda dahi tayt, termal iclik, uzun kollu forma ile cikiyourm. Ceket giymeye uzun zamandir ihtiyac duymadim.
Tayt: Castelli nano flex 2, eski bir urun kendi sitesinde yok artik. Ruzgar gecirmez, suya dayanikli ( water repellent )
Forma: castelli transparante 4, bu da eski urun. yerine transparante 5 cikmis. Bu da tayt gibi ruzgar gecirmez ve suya dayanikli fakat her iki ozelligi de tayttan daha iyi.
Hava 15 derecenin altinda ise genelde bu ikisi, formanin altina da normal, nefes alan bir iclik giyip cikiyourm. Eger hava 7-8 derece civarina duserse bu yetmiyor, cok soguk oluyor. O zaman da termal iclik giyiyorum.
Iclik bu: (link)
Cok cok sicak tutuyor, eger hava gercekten soguk degilse bunaltabiliyor. Nefes alan forma ile beraber giyildiginde gayet basarili, hava yagisli degilse terlemekten cekinmeden zorluyorum kuru tutuyor epey.
Kislik urunlerde eger cok katman giymeyecekseniz en ust katmanin hem suya, ruzgara dayanikli hem de nefes alabilir olmasi sart bu da maliyet arttiriyor. Kislik dechatlon urunlerinden simdiye kadar pek memnun kalmadim ben. Castelli'nin kendi sitesinde fiyatlari cok yuksek. Mesela iclik icin 70£ yaziyor fakat ben indirimlerde sigmasports uzerinden 52€'ya almisim. Dechatlon urunlerine gore yine de fiyati cok yuksek fakat hem sicak tutan hem de teri disari atan iclik istiyorsaniz dechatlon urunleri sizi bir yere kadar goturecektir.