Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

evet hafta sonu kerim o.k pazara 17 tavşanlı alo erkan sesin soluğun çıkmıyor,
3 adam geliyor anlaşılan ,evet bu tavşanlı olayı hep olacak haberiniz olsun,
kafanızı burada hep şişireceğim ,,:)

(link)

rota,,,

(link)

Scudo
@M.atay

Merhana Murat abi, bizde bu pazar Reşadiye, cumhuriyet, bozhane, paşamandıra dan riva yaptık cumhuriyet civarlarında epey bi köpeğe rasladık bitanesi bana havladı onun dışında problem olmadı :) (link) bu rotada polenezden zerzavatçıya çıkan yolu hiç gitmedim orasıda güzel görünüyo haritadan güzel rota yaparız muhakkak :)

@Sinan Çakır

şimdilik öyle sinanım ama yemeyiz bee bizde iyiz bizim betonlar la :)

(link)

rota,,,

(link)

tavşanlı- boyalıca hattı bana 140 km yazacak,,

saat 08.30 bostancı çıkış,,17 kasım pazar,,

1- kerim
2- kudret
3- erkan ,,,

ilk 44 km no mola,,boyalıca 15 dakika sıfır mola ve yalova

dönüş,,

(link)

benim kışlıklar hazır değilki kudret abi dona kalmayalım

@Erkan Közen

aynen donarsın erkan ,
o gün çiğ noktası 6 derece olacak ,sabah zati 3 derece ,rüzgar 29 km soğuk esecek dağ yollarında ,
ve sen üşüyeceksin ,
şimdi ben alt ve üst termalleri çok önce aldım, bunlar gerekli ,bunlar beni kurtarıyor -5 derecede bile,
termallere bak bence ,bu hafta içinde alamaz isen tavşanlı iptal olur,kerim ile iki kişide zevkli olmaz,,en az 3 adam olması lazım ,,deniz otobüsü sorunu olmaz ,o anca yazın oluyor .gerçi o gün istanbulda 40 km rüzgar var ,olmaz ise güzergahı değiştiririz polineze bakarız ,en kötü durum saat 08.30 dudullu çıkış ve polineze reşadiyeden gitmece kısa tutarız ...

@Kudret Kurtcebe

valla kudret ben ebaydan forma takımı siparişi verdim kışlık 3 hafta oldu bakalım nezaman gelecek

@Erkan Közen

erkan ,
o formaların izini sür yahu, 3 hafta bu ,nerede formalar,

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası10 | 815 | 813 | 8

evet sabah en düşük derece 8 soğuk olacak tavşanlıda dahada düşer ,,

evet erkan,,
bu ct toplantı var ,,
bir inşaat firması bizim apartmandan daire satın aldı ve yıkacak burayı ,bina 53 yıllık artık afet kapsamında burada çoğunluk kararı olacağını zannetmiyorum, bina zati çürük müteait kesin çürük raporu çıkartır ve binanın gazını elektriğini ve suyunu keserler ,bu yakada bizim yakada epey binalar yıkılmaya başladı bile ,evet herkes işhanı diyor ,
ve yola sıfır minibüs caddesinde tüccarbaşına yakın ultra değerli olacak tabi trilyona yakın para konuşacak 70 m2 bir büro bana düşecek ve anında okutacağım bu işler 3 yıla kadar olur ve 4 üncü yılda ben büyük olasılık ile istanbulu terk ederim antalya -demre evet orada ev fiatları düşük kış yok orada sıkı yollar var oralarda dağ yolları, artık tek tabanca takılırım ve forumada resimleri atarım ,,

http://www.webrehberi.net/resim/yerel/ilce/815_1.jpg

demre evet,,

karşıdaki sarp kayalara yol var ise yoklarız oraları rakım yüksek gibi kartepeden fazla olabilir,

(link)

yalova ct sağanak yağmur ve ertesi güne tavşanlı yollarının ıslak olma durumu olabilir ,bu nedenle, bu pazar istanbul içine ayar çekmece ,erkan saat 09.00 da dudulluya gelirsen, kısa polinez çekeriz, reşadiyeden gitmece ,ömerli yok,,

(link)

istanbul ..hava durumu ,,

evet etap,,

(link)

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1004815_613916985307546_1560039167_n.jpg

erkan adam nereye giriyor görüyormusun ve tekeri tahminimce 700 x 32 ya da 35 ve tabi 28 jant ve yarış gidonlu bu da hobide zannedersem bu yarıştan bi kare ,,böyle zevkleri olan varmı koca istanbulda ,,,alttaki makine kesin cyclo cross bike,,hemen hemen kurtdoğmuş gibi berbat bi etapta dostumuz sürmekte yav arkadaş bura asfalta benzemez adam fena dağılır burada,
bu iş asfalt yol bisikletçiliğinden bence çok zor bi iş..

http://www.sdsbisiklet.com/images/product-images/fo13_mares_cx_4_full.png

ahhhhhhhhhhhh moralim bozuldu cyclo,,,,,,,,,,,,,,mares cx 2049 yuro,,

http://www.sdsbisiklet.com/images/product-images/fo13_mares_cx_1_rapha_full.png 5375 yuro bu ne yahu,,,,,,,,,,,,,mares 1.0 cx rapha

@M.atay

evet atay ,
markette olur biraz ilerde simit sarayında buluşuyor idik, farketmez saat 09.00 çıkış,,

@Erkan Közen

erkan şimdi kışlıkları aldığın zaman illaki bi ayar olacak tavşanlıya kerim gelir 3 adam oluruz kareye kesin adem girer,evet saat 08.30 bostancı -eskihisar-topçular ,dönüşü aslında topçular almak benim lehime çünki yalovada biliyorsun pendik feribotu bana pahalıya geliyor 14 lira fazla ,açıkça para vermemek için bu sefer tempo yaparım ,ve eskihisara yetişirim , toplam 7 lira yol parası ,bunun için tempoya hazırım mecburen mecburen demiş ya birileri,,:)

@Kudret Kurtcebe
bakalım mail attım cevap bekliyorum

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. Yüksek: 17C. Rüzgar Hızı: 25-30 KM/S. Rüzgar Yönü: KD.

Pazar Gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. Düşük: 9C. Rüzgar Hızı: 20-25 KM/S. Rüzgar Yönü: DKD.

pazar iyi,,

@Kudret Kurtcebe

kudret abi kışlıklar geldi tavşanlı yapabilirdik hava bozuk malesef

Geri