Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

ok.abi.Yarın gelirim ama 7.00 vapuruna yetısirmıyım bılmem ama en kotu ıhtımalle dolamabahdece bulusuruz .Sarıyer olayı ok boğaz havası alırız.Muhtemelen 7.45 gıbı vapura bınmıs olurum..

Scudo
@M.atay

kesin dolmabahçede oluruz orada buluşma olur ,,

yarınki program ,,

PROGRAM :
07:30 : Kadıköy'de Beşiktaş iskelesinde buluşma
07:45 : Beşiktaş vapuruna biniş
08:15 : Beşiktaş'a varış ve ikinci buluşma
08:20 : Dolmabahçe'ye hareket
09:05 : Törenler ve Saygı Duruşu
09:45 : Beşiktaş Meydanında buluşma
10:00 : Boğaz'dan Sarıyer'e doğru gerçekleşecek Atatürk'ü Anma Turu (Katılımcı sayısı-hava şartlarına göre İstinye'ye çekilebilir)

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. Yüksek: 18C. Rüzgar Hızı: 5-15 KM/S. Rüzgar Yönü: GGB.

Pazar Gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. Düşük: 12C. Rüzgar Hızı: 10-15 KM/S. Rüzgar Yönü: GGB.

hava iyi...

benim program değişti. kadıköyde olucam 12 den sonrada ver elini şile :cool: pazartesi akşamı dönerim :)

Kudret abi Riva yaptık bugün, Alemdag üzerinden Cumhuriyetköy-Bozhane ve Riva.
Yol gayet iyi, araç geçişleri Alemdaga kadar şehir trafigi ondan sonra baya azalıyor, yazın yogun olabilir burası fakat kış için güzel bir antrenman yeri
Dönüşü Kavacıktan yaptık keşke Polonezden dönseydik araç içine çıktık hep
Çerez antrenman için burayı yapabiliriz abi Polonez kısa olur
Dudulludan tam 80 km

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Sinan Çakır

olur sinan, yaparız, valla sarıyer sahilden gittik açıkça benim etapları aradım mumla özellikle dudullu-göçbeyli etabını, gözünü yiyeyim ben oraların, tabi bir de tavşanlı-boyalıca hattı,

Kudret abi sabah erken saatlerde boğaz yolu iyi oluyorda dönüşte cok fena trafik yapıyor.İşte bu kısmı bezdirici.Bugün veloslow ile demirköy tarafına gittim bizim bu tarafa çok benziyor şile istikametine.Bir iki tanede duvar rampalar var metraj kısa olsada eğim açısından tatmin edici diyebilirim.Aslında bu sabah 645 te iskelede idim fakat karaköy iskelesi daha önce aclınca birde velocu arkadasları görünce bir anda onlara kaydım zira yeni pisikletimi)) test etme acısındanda ıyı oldu diyebilirim.3lü ayna koldan ıkılı sistem ılac gıbı geldi.Ver allah ver performans doruklarda .)) Dönüşte zaten senle karşılaştık iyide oldu.Umarım bugün gibi havaları yakalıyabilirsek göçbeyli olmasın bende cok sıkıldım farklı rotalar yaparız.Mesela Ağva olabilir ..?))

@M.atay

şimdi,
atay,farklı rota olurda kış olduğu için geç saatlere kalma olur hava çabuk kararmakta ,ağva bu açıdan bence beklesin ,
şimdi darlık-2 etabı var bu yapılabilinir yalnız havaya bakacağız 17 kasım 'a bakalım

(link)

17 kasım ,,

(link)
[/URL]

evet konsey toplandı karar çıktı,,

(link)

yalova hava durumu 29 km rüzgar hava açık 16 derece tam ideal,,
tavşanlı- boyalıca hattı

saat 08.30 çıkış,bostancı-
39 km sonra eskihisar - 45 dakika feribot saat 10.30 topçular çıkış tavşanlı ağır stabilizesine giriş ve boyalıcaya kadar tempo ,
15 dakika mola boyalıcadan yukarı 10 eğimli 3 km lik rampa,ve direk yalova duruma göre eskihisar saat 15.00 de topçulara ulaşır isek aynen eskihisara geçeriz,,

nabız yoklaması
1- adem dualı ,,,dizin durumu ne durumda
2- sinan hazırmısın
3- kerim hazırmısın
4- erkan sen her zaman hazırsın zati yol ile ,
başkada yolcu varmı ,
var tabi olmaz olurmu
5- evet atay,
senin durum, sarsıntılı olacak gidiş ve dönüş tam 58 km boyunca sarsıntıyı yiyeceğiz bura öyle malesef

tek bi araç yok burada ,
evet hava değişmez ise tavşanlıyı alacağız ..

Benim vize haftam geldi haftaya pazara ders çalışma modunda olacağım

Ben hazırım abi tavşanları toplayalım :) atay abi de gelir inş özledik onuda :)

@Sinan Çakır

o.k sinan başka zamanda zati gene gideceğiz orada demirbaş,,

@Kerim A.

kerim oranın tavşanları bayağı iyi,,:) yani rampaları ve tek araç yok ,,,saat 08.30 çıkış bostancı orayı biliyorsun adalar iskele önü,,direk eskihisar feribot 3.5 lira sudan ucuz yahu bisiklete para yok,,

yanız tek sorun atayın bu pazar bisikletini gördüm epey sarsıntı yiyecek kararı o versin diyelim ,,erkan gelir,,

(link)

yalova inşallah bozmaz,,

(link)

44 km değil bura 10-19 eğimler var üst üste rampalar yolun 20 km si paso rampa 10 km iniş sona doğru oldukça riskli keskin virajlar mahmudiye köyü inişi,,ağır stabilize yol bazı yerlerde asfalt,,evet 44 km boyunca pedal kesme yok,

Elimizden geleni yaparız abi limitleri zorlamak gerek ki yeni rotalara yelken aça bilelim, dün sinanla 80 km yaptık dönüşü rivadan kavacık üzeri yaptık nerdeyse paso tırmandık 15 km boyunca birde ben yoldan gelmiştim uykusuz halimle bacaklarım çok ağrımıştı açılsın dedim güzel havayıda kaçırmamış olduk :)

• Beğen
(link)
Havanın iyi olduğu bir pazar da atay abi nin dediği farklı rota burası güzel olabilir diye düşündüm,, kış için yaz saatinde ağva da çok iyi olur tabi, bahar gelsin hele :)

• Beğen
(link)

ağva bana 183 km yazar eşdeğeri 200 artısı olur anca bahara ,,

@Kudret Kurtcebe

aynen abi ağva bahara güzel olur gitmişken bıcı bıcı da yaparız :D riva rotası güzel o yeni riva yolunda atay abi yeni bisikletin tadına varır :)

• Beğen
@Kerim A.

bunun tarihi anca mayıs ayı ortaları olur ama denize girme olayı vakit kaybı, yol çok uzun olacak dönüşte darlık rampalarıda çabası ,
bu tur anca zamana karşı az mola ile olacak ,

@Kerim A.

Kerim merhaba ..Evet bu rota güzel.Daha önce ben bu rotayı sırapınar bozhane ustunden yaptım cok keyıflı bır rotadır.Dönüşte poloneze arkadan giris yapan bir yol var burası bıraz sakat neden dersen kopek barınagı tum kopeklerı ormana sallmıs onlarda olmus bırer kurt gelene gecene saldırıyorlar aman dıkkat))

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

doğru diyosun abi daha vaktimiz çok turlarda gene konuşup değerlendiriz tabi :)

• Beğen
@Kerim A.

ikimiz kaldık 26 mtb de :)
28 lerin tozunu yiyecegiz sanırım :)

• Beğen
Geri