Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

@Erkan Közen

(link)

bir gün öncesinden yağmur artı gecede yağacak ,sabaha kurumaz yollar ,artı parçalı bulutlu, inişler senin için risk taşır ,evet istanbulda hava iyi ,dışarda bu gün çok sert rüzgar var, poyraz ,
evet saat 09.00 dudullu kimse gelmez ise iki tabanca takılacağız her zamanki gibi,,

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. Yüksek: 14C. Rüzgar Hızı: 25-30 KM/S. Rüzgar Yönü: KD.

Pazar Gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. Düşük: 8C. Rüzgar Hızı: 20-30 KM/S. Rüzgar Yönü: DKD.

pazar istanbul iyi,,

Scudo
(link)

pazar çoğunluk bulutlu ,,
erkan saat 08.30 tabi 09.00 değil kafa hep 09.00 da ,,,evet iki tabanca basarız reşadiyeden ,orada tırmanış az esas tırmanış 3 km duvar rampa polineze girerken zati hatırlarsın o yolu,,dönüş hekimbaşından olur çavuşbaşı sapaktan içeri orada fazla trafik yok zati, evet pasları bi daha atalım, zati ekimde bayağı çalışıldı ,,kasımdanda havalar yüzüme gülüyor,,
24 aralık sağanak,
1 aralık pazar bakarız ,
tavşanlı deriz ,ama kuru soğuk olursa ve no- yağış olacak ,

Abi,poloneze bende gelecektim ama decathlona gıtmem gerekıyor.Bılıyorsun pazar gunu avrasya maratonu var ve emınonu -bakırkoy hattı trafıge kapanacak bende bundan ıstıfade bakırkoye kadar gıtmece ordan merter yapıp decathlona gıtmeyı planlıyorum zıra havalar sogudu acılen bır ayakkabı kılıfı almam lazım ayaklar donuyor walla..

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@M.atay

o.k atay,
ben sorunu şöyle hallettim ,geçen sene aynen üç çift yün çorap yazlık spd altta banamısın demedi,
asla üşümedi ayaklarım,
zati yağmurda erkan ile asla binmedik ,yağmurda süratte olmuyor zevkide yok ,yerler ıslak iken virajda kayma riski çok fazlaki normal yarışlarda bile adamlar paldır küldür düşüyor idi fransa etaplarında ,evet esas olay tavşanlı oraya ayar çekeceğiz ,yalnız ertuğrulun meridia yolu var idi onla geldi ,bisiklete yazık oluyor dedi ,bence haklı, ha erkanın durumu farklı tabi o asla acımaz scott yola tavşanlıda ,,1 aralığa bi ayar çekeceğiz kerimde gelir kaçırmaz orayı ,,

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1010315_605066626192582_2103162176_n.jpg

evet kerim kışa burada senle ikili çalışma yapacağız kurtdoğmuş offroad ama bostancıdan çıkacağız kurtköy pendik bağlantısından devam ve kurtköyden gireceğiz offroada sonra göçbeylide duracağız dönüşü gene sahilden yapacağız ocak ayında ya da aralıkta olabilir havaya bakar..

abı oda bır cozum ama neopren korumalar daha saglıklı ayak terlemesı olayı onemlı ..kısın neoprenlerın avantajı cok fazla ..yagmurda bende cıkmıyorum ama bısıkletın tepesınde kısın esen ruzgar ayagı resmen kesıyor..

• Beğen
(link)

yoğun bulut ..
yağmur yok
hava sıkı soğuk olur
erkan saat 08.30 da dudulluda olurum,,
erkan elde avuçta kimse kalmadı gördüğün gibi geçen sene sadece sen ve ben burada çalışma yaptık ,ne hikmet ise kış gelince öğrenciler okula evli dostlarımızda pazarları aileleri ile geçiriyor ,
ve bekar olarak bizler boştayız ,sen bi pazara bakıyorsun ondada kısmet iyi olursa ..aralık ayı berbat başlardan ,
sondan sadece 29 aralık fena değil 22 aralık -1 derece olacak rüzgar çok sert olursa durum sakat olabilir ,geçen sene biliyorsun 40 km rüzgarda bıçkıdere olmuş idi ve ocak ayı idi.benim kulak 1 hafta çınladı ,bakacağız tabi rüzgar çok sert eser ise havada -1 in altına iner ise iş yaş olur ,,şimdi volkan akboga -20 derecede ormanda antreman yapıyor mtb ile ama ona göre aksesuarları var ve pahalı ama 40 km rüzgarda yapmıyor herhalde antremanı ,,bizim antreman yerleri açık arazi olmakta rüzgara gebeyiz oralarda .

bende burdayım kudret abi sıkıntı yok hava iyi olduğunda tavşanlıyada gelicem şuan için sadece 1 ve 14 aralıkta doluyum aöf den kaynaklı, hafta içi yolum çok uzun olmasada yağmur çamur demiyorum işe bisikletle gidiyorum :) yarın bi aksilik olmaz ise bende 8:30 da dudulludayım :)

• Beğen
Benım decathlon ısı yatar yarın ıcın bende sızınle geleyım dıyorum ama kızı dersaneye bırakmam lazım anca 930 dan sonra musaıt oluyorum ..930 pendıkten cıksam gene gec kalıyorum dudullu bulusmaya.?()

• Beğen
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1390684_244170955737886_722794695_n.jpg

şu yokuş bana altıntepe kızılayın olduğu yokuşu hatırlattı :rolleyes:

o.k ekip yarın pas atalım bu gün yağmur yok idi burada ,
yarın saat 08.30 da hareket dudullu ,,,kısa mesafe çerez antremanı polinezo,,,
24 kasım sağnak yağmur ,evet kasımıda yedik sıra aralıkta ondan sonra gelsin 2014 yılı boş durmayız basarız pedala ,
evet atay bence zorlama 08.30 çıkış olacak yetişemesende önemli değil.sen bize bakma bekarlık sultanlık mı onu bekar olanlara sormak lazımda bi yerde sultanlık bir yerde kendi yemeğini yapmak ve evi temiz tutmak bence çok daha zor iş 200 km gitmek bana kolay geliyorda ev işleri hakikaten zordur,,

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1390684_244170955737886_722794695_n.jpg

altın tepe yokuşu biliyorum orada bulundum sele üstünde,
ama bura sanki daha dik bura büyük olasılıkla san fransisko rampaları ,
ve meşhur san fransisko köprüsü 24 saat bisiklet trafiğine açık,
atı alan üsküdarı çoktan geçti abd nin san fransisko köprüsünde, biz henüz ülke olarak köprüden geçemedik, bu kafalar ile geçilmez, nesiller tükenecek yeni nesiller gelecek o zaman görürmüyümki ben,
o zor işte ,,

golden gate ,evet san fransisko köprüsü ,,

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. Yüksek: 14C. Rüzgar Hızı: 25-30 KM/S. Rüzgar Yönü: KD.

Pazar Gecesi

(link)Parçalı Bulutlu. Düşük: 9C. Rüzgar Hızı: 20-30 KM/S. Rüzgar Yönü: DKD.

son durum ..

saat 08.30 dudullu çıkış
kısa antreman polinezo ,,,,,,

1- kudret
2- erkan
3- kerim

(link)

evet saat 15.00 de güneş açıyor 16.00 güneş .

(link)

29 aralık hava iyi,,

24 kasım yağmur-1 aralık-8-15-22 berbat,,

evet ekip bu gün ter attık ,
1 saat 20 dakikada polinezde oldum erkan ve kerim 1 saat 15 dakikada oldu iyi,
evet bıçkıdere gibi değil tabi açıkça ben sanki bu gün bisiklete binmedim bana 80 yazdı 100 artılara alışmışız bi kere kesmiyor tabi,,

(link)

28 km değil tabi en az 35 km bura ,,

evet güzel tur oldu kudret abi telefon yine kafayı yedi resimler gitti

@Erkan Közen

sağlık olsun erkan ,
zati pek resim olayları ile ilgilenmiyoruz .
aynı yerler defalarca çekilse ne olur ,anlamı yok ,şimdi 5 pazar nadasa yatabiliriz mecburen 5 pazar şimdilik kötü,

istatistiğe göre adam sayısı bu kış az olacak gibi,
kerim gelebilir o anlaşılmakta ama sonra malum onuda kaybedeceğiz,
bu arada avrupa yakadan adem dualı bizle gene olur,kesin ,
sonuçta 4 kişiyiz ,

Kudret bey merhabalar bugün sanırsam yanınızdan geçdim ve size selam verdim acaba sizmiydiniz yer küçüksu tarafıydı.bir arkadaş daha vardı yanınızda hatta kazasız pedallamalar dediğimi hatırlıyorum.

@Oğuz kurt

evet oğuz bey biz o idik
erkan ile antreman bitmiş idi hekimbaşı çıkışında idik..ve mola vermiş idik ,

Geri