erkan ,dün sana söylemiştim burada yineleyeceğim, ogün son derece önden iyi bir şekilde, 26 ile bize tempo veriyor idi bunun faydasını tavşanlı-boyalıca etabında gördük ..giderken hatırla ogün önden çekti 40 km boyunca gebze taraflarında hafif eğimlerde güzel bi tempo tutturduk zati araya feribot girdiğinden haldır haldır basıp sonra 45 dakika feribotta soğuyacak ve hemen akabinde gelen tavşanlı rampalarında soğumuş vücud ile dik rampaları almak bizi yoracaktı...nitekim tam kıvamında girdik tavşanlıdan ,ekip dağılmış olabilir ama sonunda boyalıcada herkez toplandı...dönüşü boyalıcadan ekip beraber o 3 km yi rampaları bir solukta aldı oralarda 25 eğimi gördük bunlar hep artılarımıza yazılmıştır 3 km yi bir solukta geçti ekip , boyalıca yolu alındı çeşmede yakaladım sizi kendi tempomda sürdüm dönüşte ama altın ovaya doğru murat ile bayağı atak yaptık ve altın ovadaki çeşmede durduk ekip toplandı arada 1 saat bile fark olmadı ve hatırlarsan yalovaya ekip ip gibi döndü kimse kopmadı ..şile -teke de ogün gelirse önden tempo gene bize verirse çok iyi olacak ama gelmez ise seni öne koyduğum vakit biliyorsun bazen ayarı kaçırıyorsun ben öne geçince ben kaçırıyorum bunun ortasını bulacağız başka çare yok....ortası senle nöbetleşe önden 25 km yi korumak çıkışta 27.7 olmayacak bıçkıdere deki gibi hatırlarsan haziranda ilk 60 km de 27.7 oldu sen daha fazla 30 a yakın olacaktın tekerin patladı...şimdi bu pazar şileye kadar ortalama 25 de kalırsak ekipçe iyi olacak sonda atağa geçmek istiyorsak , şile benzinciye vardığımızda 15 dakika mola yaparak sonra durmadan teke buradaki ortalama 25- 28 km olabilir ,teke 15 dakika mola esas hıza teke formula kasap arası geçeceğiz ...formulada mola 15 dakika ,ve ordan aydos cafeye kadar oldukça iyi bi sürat olmalı,,,,finali aydos cafe dersek son 14 km yi düşersen 150 -14=136 km olur bu etap.. rampalar ile 160 a denk olur gene ıronman turu olur biz zamana karşı 136 km de ama 160 a eşdeğer etapta var olursak iyi olur bu pazar hava bozmaz ise molalar hariç hesaplama yaparız zati 15 dakikayı geçmeyecek 136 km boyunca ,hesabı rampalarıda dahil ederek 160 km den zamanı hesaplayacağız ...bu 160 km ye eşdeğer etapta 3 mola var ve her biri 15 dakika yani toplam 45 dakika bunları hariç tutacağız ,aydos cafe turun bittiği yer olacak..eve dönüşler zamana dahil edilmeyecek ..eve dönüşler serbest sürüş ......bu teke antreman tablosu bundan ibaret yani 160 km üzerinden antreman ..