Scudo Sports

'' kış sezonu başlıyor biz kapatmayız açarız sezonu, kasım -aralık-ocak-şubat-mart-''

(link)

24 şubat ,,,,,polinez kısa olabilir.....koşullar şimdilik iyi 11 km rüzgar 6 derece...güneşli bir hava evet bu topik 31 mart 2013 de son bulacak ve aslanlar gibi kartepe topiğine ışınlanacağız...tahminimce bu şubattan tek bir pazar iyi hava denk gelebilir aynı şekilde mart ayıda...

Scudo
kudret baba buda sana hediyem olsun

ELITE 6 TUR
1- ABDULKADİR KELLECİ 1.56.36
2- YAVUZ KİLİM 2.03.07
3- ARAM TABAR 2.25.20
4- MUSTAFA BOYNUKALIN 5 TUR 2.02.54
5- MAHMUT BAYRAM 5 TUR 2.10.13
6- YETKİN PALGIN 5 TUR 2.15.38
7- ÇETİN AKSAK 5 TUR 2.16.08
8- EMRAH DEMİRCAN 4 TUR 1.46.58
9- MUSTAFA ÖZYILMAZ 4 TUR 1.50.30
10- OKTAY İNCE 4 TUR 1.50.53
11- SELİM MERDAN 4 TUR 2.01.47
12- TURGAY YARTAŞI 4 TUR 2.05.28
13- KIVANÇ SEVİNÇ 4 TUR 2.10.24
14- FERDİ CEBECİ 4 TUR 2.12.10
15- ÖZKAN KURŞUN 4 TUR 2.12.50
16- SADIK ÇAKICI 4 TUR 2.18.17
17- SERKAN AĞAÇ 4 TUR 2.28.53
18- VOLKAN KÜLTEPE 2 TUR 45.46
19- YİĞİT YAZICI 2 TUR 52.49
20- DUYGUN YURTERİ 2 TUR 1.01.32
21- KADİR TANIR 2 TUR 1.25.19
22- GÖKHAN UZUNTAŞ 1 TUR 26.19
23- BİLAL AKGÜL

@yetkin palgın

helal 6 ıncılık bilal akgül 23 üncü vay anasını ,formdan düşüş herhalde, bu bisiklet yarışları böyle bazen birinci olursun bazen sonuncu kartepede kutlayacağız 6 ıncılığını...:in:

Kudret abi yok mu bana göre rotan? Polinez kısa dediğin bana uyar gibi. 100km altı, 500m irtifaya kadar rahat giderim. Geçen cumartesi 80km yol yaptım, Pazar hava kötü geldi çıkamadım evde trainera takıldım. Çok yağmur yoksa, hava 6 derece de olsa çıkarım, zaten hep öyle yapıyorum. Yok olmazsa bizim grupla her hafta sonu gidiyorum, ama hep aynı rota aynı kişiler artık rutin gelmeye başladı. Bilgin olsun.

@Bahadır Gürel
bahadır dostum senle önce bu pazar bir polinez kısa yapalım rüzgar 27 km ama ısı yüksek tempo yavaş başlar bostancı saat 09.30 adalar iskele oradan direk dudullu ve polinez dönüş kavacık sahil ,80 km ye eşdeğer irtifa 500 bile yoktur...yeterki bozmasın hava malum hafta sonları bozuyor..

(link)

Polinez olur gelirim, hava da çok güzel görünüyor her durumda bisikletin üstünde olurum Pazar. Biraz önce gördüm Face'ten yazmış ekipten Tarık, yarın sabah benim grup Mersin yarışlarına hazırlık için özel bir antrenman yapacak, rota aynı olur ama tempo yüksek olacak mutlaka, sprint filan denerler ben kendi tempomda giderim. Pazar da dediğim gibi bostancı iskele önünde olurum, 9:30'da.

@Kudret Kurtcebe

bahiyar- erkan ,pazar hava bozmaz ise,dudulluya bahadır dostum ile geleceğiz,kısa polinez olacak,saat 09.30 da bostancıdan hareket edeceğiz 45 dakika sonra dudullu klasik buluşma yerine varırız ısı idare eder rüzgar 27 km ye düştü ...daha sonra 24 şubatta 130 km lik bıçkıdereye odaklanırız ,,,

@Kudret Kurtcebe

Bu sabah 8'de çıktım, hava süper. Bizim ekip tahmin ettiğim gibi yaptı. hafta içi mersinde yarışa katılacak olanlar birbirlerini yakalama sprinti yaptılar. Biz katılmayacaklar da ana grupta düşük tempo gittik, 20-25 kişiydik. 112 ortalamayla en düşük nabızlı turum oldu, 70 km yaptım, 2 saat 40 dk. Kısaca verimsiz geçti benim açıdan. Sadece pendik-kaynarca arası 38 ortalamayla gitmişim benim yeni rekor oldu o bölgede ((link)). Bu hava yarın da böyle olsun, her yere gidilir.

@Kudret Kurtcebe
ben bisikleti bakıma aldım bi kaç parça değiştirecem

@Bahadır Gürel
o.k yarın için hiç bi sorun yok evet çalışma zamanı saat 09.30 bostancı adalar iskele ve polinez .
(link)

durum iyi..

3 şubat 37 km rüzgar güneşli bir hava evet bisikletin hakkını verelim

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/408404_529518837080695_173429158_n.jpg

@Kudret Kurtcebe

9:30'da bostancı iskelede olacağım.

o.k bahadır dost bugünkü düşman 37 km lik rüzgar ve malesef ısı hissedilen derece sabah 10 derecenin altı..

Dünkü Polonez rotası güzeldi. Ara sıra çarpan poyraz dışında hava da iyi sayılırdı. Turu Strava'ya yükledim ((link) 69 km yapmışım (Maltepe-Bostancı gidiş-dönüş 10km. düşersem 59 km birlikte gittik). 4 saat bisiklet başındaydık. 1140 m irtifa almışız. Ameliyat sonrası ilk kez rampaları denedim, her şeyin bir ilki var tabii.

Dün öğlen kafedeyken bana bir şey sormuştun: Rampa çıkarken düz yola göre zoru başarıyoruz, bu eğimi nasıl hesaba katabiliriz demiştin. Ben eve geldikten sonra Veloviewer.com'da verileri incelerken sorunun cevabını da gördüm. Konuyu izah edebilmek için Veloviewer'da dünkü tura ait segmentler listesinin linkini gönderiyorum: (link)

Linke tıklarsan gelen sayfada "T61 Bos-Pol-Bos" başlığının altında "Segments" yazıyor oraya tıkla. Ekrana gelen listede segmentler ve karşılarında bazı veriler var. Rampası olan bir segmentin başlığına tıkla ve o rampaya ait detay bilgiler ekrana gelecek; rampanın eğimi, haritada yeri vb. Bunlar arasında en önemlisi sayfanın altında "Your PR Stats" yazan kısımdaki VAM değeri. VAM saatte kaç metre yükselebildiğimi gösteriyor. Yani burada eğim önemli değil 3, 7 veya 10 olsun farketmez; önemli olan saatte kaç metre yükselebildiğim. Mesela ben Büyülü Sokak 10 Climb'i 529 m/s hızla, Polinezköy Yolu 2 Climb'i 513 m/s hızla ve Akıncılar Caddesi No:60 Climb'i 540 m/s hızla çıkmışım. Böylece benim bu turda rampa çıkış hızım ortalama 520 m/s dersem doğru bir gösterge olur.

Bu mantıkla merak ettim; bisiklet sürmeye ilk başladığım 2011 Haziran'da birlikte gittiğimiz Beşiktaş-Garipçe turuna baktım. Oradaki rampalarda ortalama VAM göstergem 236 m/s çıktı.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
bahadır mükemmel değerlerin dün yazacaktım forum malum arada sırada takılıyor,evet bu bilgiler çok iyi..1140 irtifa çok iyi demekki aynı yoldan dönmecede ama dudullu rezalet idi dönüşte ,
rampada artık usta oldun bahadır, güzergahı gördün ,tekde takılabilirsin.şimdi ayın 17 sinde çalışma yapalım bıçkıderede,böylelikle irtifaları öğreniriz saat 08.00 de bostancıda buluşuruz tabi rüzgar önemli şu anda 18 km ..

@Erkan Közen

erkan 17 şubat bıçkıdere. rüzgara bakıyor saat 09.00 da dudulludan alırız seni.

güzergahımız

(link)

Geri