Scudo Sports

'' kış sezonu başlıyor biz kapatmayız açarız sezonu, kasım -aralık-ocak-şubat-mart-''

Scudo
(link)

hekimbaşı saat 10.00,,,,
,,, hava bozmaz ise ,polinez kısa, rüzgar 23 km ısı 6 derece...

wunder durum aynı..hava temiz..

(link)

(link)

ekip selam ,26 km rüzgar yerler kuru olacak,ısı 6 derece ct akşamı durum değişmez ise saat 10.00 da hekimbaşına gelirim hasret giderelim.

(link)

24 şubat koşullar iyi bıçkıdere yapabiliriz durum değişmez ise

bu topiğe girmiş aşağıdaki isimlerden sağlam iki adam gözüme ilişti ali emre akcan kartepenin mtb şampiyonu 273 km yi 14 saatte yemiş hemde işin en zorunu yapmış 1640 a çıkmış ,,,açıkçası bu adamları özledim volkan akbogayı aytekin erzanı,,,ve ekremde takipte o da tavşanlı galibi....bu arada soner dangırı unutmayalım kartepenin 1640 ına yol bisikletini sürdü hemde 5 km lik offroada girdi.hey gidi soner o şimdi askerde başarıları asla unutmam..

(link)

yarın yağmur yok. bu gün yağış var yarn sabah yerler ıslak olursa iptal 24 şubata bakarız,,,

Selam bu sabah ekiple Orhanlı'ya gittik. Hava kuru ama soğuk nedeniyle insan iki dakika bile durunca üşüyor. Alet 6 derece gösterdi ama daha soğuk geldi bana, esen rüzgardan sanırım.

@Bahadır Gürel

bahadır doğru biraz önce yürüyüşe çıktım dehşet ayaz var kar soğuğu ,3 şubat gibi değil ,yarın 6 derece, durunca insan üşüyebilir erkan o.k derse yarın dikileceğim hekimbaşında,,,,

@Kudret Kurtcebe
kudret abi bahtiyar abi gelmiyor herhalde sesi soluğu çıkmıyor yarını ertelesek 24 şubat bıçkıdere yapalım

@Erkan Közen
o.k,,dehşet ayaz var 3 şubat havası yok 24 üne ayar çekeriz 3-10 mart hava şimdilik kötü, 31 martta bu topiği kapatıp kartepeye ışınlanacağız....

kalan tarihler......ve etaplar...polinez kısa-ve bıçkıdere,,,

24 şubat-3 mart-10 mart-17 mart-24 mart-31 mart-,,,,,,,24 şubat hava iyi şimdilik,3-10 mart kötü...

@Kudret Kurtcebe

24 Şubat 160 km uzun Polonez olur mu? 22-24 tarihlerinde bir sürüşte 160 km yapma hedefim var. Hava da uygunsa tabi.

Bu sabah kısa tur oldu ekip sabiha'dan döndü, 60 km yapmışım. Rüzgar soğuk havayı çarptıkça bisiklet sürmek zor oluyor. Ayak parmaklarım dondu, dönüşte sıcak suyla kendime geldim.

@Bahadır Gürel

bahadır dostum 160 km ye denk olan ve biraz aşan şile -ulupelit var ama akşama yağmur geliyor ,,uzun polinez 130 km ye eşdeğer olur bostancı-iç erenköy-dudullu-alemdar-reşadiye-cumhuriyet -polinez -kavacıktan çıkış beylerbeyi-acıbadem kadıköy-

gidiş...

(link)

(link)

evet ulupelit- şile
bostancı-ulupelit bostancı- -138 km bol rampalı 160 km ye eşdeğer geçerde,
nisana olabilir... bu topikten değil kartepe topiğinden bu turu yaparız kartepeye hazırlık olur..

(link)

kısa polinez hekimbaşı saat 10.00
24 şubat pazar,,,,rüzgar 26 km,,,
pt havaya bak 16 derece...şans işte

evet ekip 19 mayıstan sonra bisiklet forumda turlarıma nokta koyuyorum yani emekli oluyorum bundan sonra bisiklet forumda 200 km lik etap düzenleyenler olursa katılırım,,,tabi istanbuldan sadece enver üstat açarsa açar ,artık bu işleri üstlenmek gibi bir olayım olmayacak

(link)

24 şubat akşama yağmur,kısa polinez olur erkan o.k dersen saat 10.00 da hekimbaşındayım..gidiş ve dönüş aynı ,,geldi mart 5 pazar var kış bitiyor ne çabuk geçti sanki bu topiği dün açmış gibiyim..birazdan çıkacağım çamlıcaya tırmanayım..

Kudret abi selam,

Pazar günü 160 km yapma işine aday arıyorum. Bulamazsam iptal olacak. Strava'da bu hafta sonu tek sürüşte 100 mil mücadelesi var. Bizim ekipten Efe Ballı Bostancı-Şile-Bostancı 160 km rotaya olur diyor. 1800 mt irtifa var ((link)), rotayı inceledim Polonez gibi dik rampalar yok ama rampalar uzun. Ancak benim için sorun olan bir iki konu var. 50-60 km orman yolunda araba bile geçmeyen yerlerde gitmek gerekiyor, en az 3-4 kişi olsa iyi olur. İkinci sorun şu: Efe geçen hafta Mersin kap yarışlarına katıldı, 70 km'yi 36 ortalama hızla gitti. 18 yaşında çok süratli bir arkadaş, ben onunla gitmeye kalkarsam zorlanırım, yük olurum. Hava çok önemli, iyi olursa gidilebilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
bahadır dostum..şimdi şile ulupelit yolunda pek sorun olmaz stabilize ama çok kötü değil hava durumuna bakarız ama saat 08.00 de çıkmalıyız bostancıdan ,
akşama yağmur olasılığı olursa senin için zor olur 3 martta 42 km rüzgar var acelemiz yok şimdi bu pazar koşullara göre karar veririz ve şile ulupelit yoluna bakarız

(link)

pazar yağış yok ama cuma -ct var,durum aynı iki gün yağış bu da şu demek şile yolları ıslak ,ömerli iniş çok sakat, yerler kuru olmalı aynı 20 ocaktaki gibi..

güzergahı hatırlayalım bostancı-ulupelit-bostancı 138 km 160 a eşdeğer illaki yapacağız ya bu topikte ya da nisanda yani kartepe topiğinde acelemiz yok.
.
(link)

bisiklet, hayatı daha da anlamlaştıran, hiçbir canlı sınıfına ve doğaya zarar vermeyen bir ulaşım aracı....
yukarıdaki düşünceden ayrılıyorum . bazen burada tur programları haricinde bisiklet hakkında düşüncelerimi dile getiriyorum eski düşüncelerimde artık değişiklik var doğaya bisikletin zararı vardır özellikle karbon bisikletlerin üretim aşamasında ,ayrıca kauçuk nerden elde edilir doğadan kaç kauçuk ağacı telef edildi,petroldan lastik yapılıyorsa demekki az günahkar bisiklet 4 teker kadar değil ..uygarlığın her icadı topraktan alındı işlendi bir forma getirildi yeraltından kömür çıkarıldı ve altın ve siyah su ve şimdide gaz çıkarıyoruz...bisiklete pek fazla kılıf takmadan bunun gerçekte bir spor aracı olarak görebiliriz...doğanın dostu dememiz biraz zor gibi.ama az günahkar olduğu gerçek doğaya saygılı olmak demek şehirlerden her şeyden vaz geçmek demek,bir kızılderili gibi bizon derisinden tabanı yuvarlak olan çadırda yaşamak demek buna insanlık asla razı olmaz....

Geri