Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

@Kudret Kurtcebe

Abi o Ömerli sapağından sonraki son rampada resmen burnuma yemek kokuları geliyordu artık. Tavuklu bişeyler:D Rampanın ortalarına doğru gözümün önünde bi tabak makarna gördüm:D:D:D Bir de ölçtüm ben o rampayı, 3,5 km. Sonra çok az eğimli 500 metre kadar gittikten sonra en son bi rampa daha geliyor, yaklaşık 1 km. Yani o Ömerli'den sonraki rampa toplamda 5 km'yi buluyor.

• Beğen
Tepkiler: binRR
Scudo
@semir karabulut

Vallaha balıkları kaçırdınız:D
Ayaklarına sağlık, güzel bir tur oldu:)

• Beğen
Tepkiler: semir karabulut
@Kudret Kurtcebe
Abi ayaklarına sağlık, ama tozuna yetişemedik o ayrı:D:D Kalsaydınız keşke bisimle, hava süperdi, balıkları kaçırdınız:D Birol, Derşan, ben 2 saat kadar kaldık şilede:)

• Beğen
Tepkiler: Rikoenriko
@semir karabulut

Zaten bir tek ömerliye inen ve çıkan rampalar yorucu, o da uzunluğundan kaynaklanıyor:) gerisi o kadar zorlamadı:)

@Kudret Kurtcebe

Abi semir birde tavuktan bahsetmiş:D dönüşte de ümraniyede bir dostumun tavuk restoranı var, ben birde oraya çöktüm:D yani anlayacağın çingene vapuru gibiydik:D ama çok keyif aldım, bu sene ilk şile turum, bundan sonrakilere de işlerim mani olmazsa varım:D

• Beğen
@binRR

kış geldi dostum ...
havalarda dahada sertleşecek bu kasım ayı ideal oldu hava gerçekten nefisti ve hiç terlemedim o kadar rampa çıktığım halde ....
temmuz da gittiğimizde beynimiz kaynadı valla akıl karı değil şileye gidilecekse mevsim önemli ...

@Kudret Kurtcebe

Aynen öyle abi, bende hiç terlemedim, yazın motosikletle bile pişiyoruz güneşin altında, kaldıki güneş insanın enerjisinide sömürüyor:)

@binRR

Abi ben gidişte biraz fazla abandım sanırım, o yüzden dönüş kabus gibi oldu. Canım da bi balık çekiyordu ki...:p

• Beğen
O zaman bir dahaki sefere öyle ateş almaya gitmiş gibi dönmek yok:))) çökelim balığa:D

• Beğen
@binRR

Abi gidip orman yollarına vurasım var aslında oralarda. Keşif bi tür. Konaklamalı böyle. Dönüş stresi olmadan;)

• Beğen
@semir karabulut

Vallaha benim bisiklet o iş için uygun değil:D Allah doğru yoldan ayırmasın:D

• Beğen
@derşan sezer

Derşan sana çok teşekkür ederim, sayende harika bir gün geçirdim, buradaki mesajını okumasaydım, bu gerçekleşmeyecekti, ağzının suyu akan arkadaşlar var:D şartlar elverişli olursa haftaya yine yapalım derim:D sende daha rahat test edersin:D

ağır antreman topiğinin müdayimleri....
selamlar ve de saygılar...
aytekin erzan hocamız bisiklet foruma kendi adı ile dönebilir....
ve de çok şık olur ve benim iki topiğimin müdürü olur....
ve bu forumda onur ise bu topiğin onursal konuğudur ...
nitekim ben bu dostlarımla çok pedalladım......
bundan sonrada aktivitelerimiz bu topikten devam edecektir ..
aytekin erzanla ve onurla vede benle pedallamak isteyenler bu topikten mesaj atabilirler bu topiğin özelliği adı üstündedir ağır antreman topiği bu topik onun için açılmıştır biz burda kendimizi bende dahil performansımızı nasıl iyi bi duruma getirmek derdindeyiz ha isteyen bunu uygular ama istemeyen yapmaz....
seçim hakkı bu forumdaki pedalşörlere aittir daha önce yaptığım bir çok performans etkinliklerinde şunu gördüm evet pedalşörler kendilerini acaip geliştirdi ama sonra ne hikmetse beni bıraktılar gelmemeye başladılar ...bu onların takdiridir....ve şu anda bu dostlar foruma bile uğramamaktadırlar yani işi bıraktılar emekliye ayrıldılar....
üç arkadaşım başladığı gibi aynen devam etmektedir bunlardan biri aytekin erzan ve onur berbercidir onlar sürekli antreman yaparak şu anda ultra duruma geldiler ben bu arkadaşlarıma takılarak farkında olmadan geliştiğimi gördüm
evet dostlarım ağır antreman turlarında prosedür şudur...

1- antreman önde en hızlıya göre yapılır arkadakiler onu yakalamak durumundadır .....
2- lastik patlamarında pedalşörler tekdir
3- biz burada birbirimizle yarışmıyoruz kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz
şu bir gerçekki performansı düşük olanlar yüksek olanların yanında gelişir bu da disiplinli bir antreman sürecine dayanır.............
4- sabah kahvaltıları yapılmalı ....
5- yolda çok ağır yemek durumu antreman için geçerli değil ....
6- ayrıca şunu unutmayalım ben gezi ve yemek turu düzenlemiyorum ...
yalnız isteyen dostlar benim topikten faydalanarak aralarında gezi ve yemek turu tabiki düzenleyebilirler nitekim ben topik budalası bir tip değilim...

ağır antreman güzergahları
1- gebze -kartepe gebze ---her vakit antreman sahası olarak kalacaktır...
----kış aylarında hava izin verdiği müddetçe yapılır...
2- bostancı-bıçkıdere -bostancı bol rampalı ölüm yolu....
3- bostancı şile bostancı...
4- üsküdar -beykoz -riva - ömerli sapağı polinez dudullu bostancı 110 km bol rampalı
5- beşiktaş kilyos rumeli feneri beşiktaş ...

@Kudret Kurtcebe

Bu Bizim Hasip ağaya ne oldu hiç sesi soluğu çıkmıyor Kış uykusunamı yattı yoksa :D :D :D :D :D :D :D :D :D

evet hasip bey kış uykuna yattı ve artık gelmeyecek yerine aytekin erzanı görevlendirdi işte şimdi o vakit ben bu topikte ayvayı yedim sevgili dostum zafer.... çünki beni at gibi koşturacak ...daha önce yaptığı gibi...

:D :D :D :D

bu cumartesinin galipleri özgür nevres,aytekin erzan,onur berberci olmuş kutlarım....

Aman çavuş yanlış anlaşılacağız. Yarışmaya gitmedik biz. Birlikte çevirmeye gittik Mustafa abi kızınca böyle oldu. Yine yanlış anlaşılmasın haklıdır haksızdır birşey diyemem Mustafa abiyle de o gün tanıştım zaten o onların arasında birşey ben karışamam. Ama bana yol şart oldu gerçekten Özgür abiyle Aytekin abi öldürdüler beni deryarı kaçırmamak için çok uğraştım :)

Geri