ağır antreman topiğinin müdayimleri....
selamlar ve de saygılar...
aytekin erzan hocamız bisiklet foruma kendi adı ile dönebilir....
ve de çok şık olur ve benim iki topiğimin müdürü olur....
ve bu forumda onur ise bu topiğin onursal konuğudur ...
nitekim ben bu dostlarımla çok pedalladım......
bundan sonrada aktivitelerimiz bu topikten devam edecektir ..
aytekin erzanla ve onurla vede benle pedallamak isteyenler bu topikten mesaj atabilirler bu topiğin özelliği adı üstündedir ağır antreman topiği bu topik onun için açılmıştır biz burda kendimizi bende dahil performansımızı nasıl iyi bi duruma getirmek derdindeyiz ha isteyen bunu uygular ama istemeyen yapmaz....
seçim hakkı bu forumdaki pedalşörlere aittir daha önce yaptığım bir çok performans etkinliklerinde şunu gördüm evet pedalşörler kendilerini acaip geliştirdi ama sonra ne hikmetse beni bıraktılar gelmemeye başladılar ...bu onların takdiridir....ve şu anda bu dostlar foruma bile uğramamaktadırlar yani işi bıraktılar emekliye ayrıldılar....
üç arkadaşım başladığı gibi aynen devam etmektedir bunlardan biri aytekin erzan ve onur berbercidir onlar sürekli antreman yaparak şu anda ultra duruma geldiler ben bu arkadaşlarıma takılarak farkında olmadan geliştiğimi gördüm
evet dostlarım ağır antreman turlarında prosedür şudur...
1- antreman önde en hızlıya göre yapılır arkadakiler onu yakalamak durumundadır .....
2- lastik patlamarında pedalşörler tekdir
3- biz burada birbirimizle yarışmıyoruz kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz
şu bir gerçekki performansı düşük olanlar yüksek olanların yanında gelişir bu da disiplinli bir antreman sürecine dayanır.............
4- sabah kahvaltıları yapılmalı ....
5- yolda çok ağır yemek durumu antreman için geçerli değil ....
6- ayrıca şunu unutmayalım ben gezi ve yemek turu düzenlemiyorum ...
yalnız isteyen dostlar benim topikten faydalanarak aralarında gezi ve yemek turu tabiki düzenleyebilirler nitekim ben topik budalası bir tip değilim...
ağır antreman güzergahları
1- gebze -kartepe gebze ---her vakit antreman sahası olarak kalacaktır...
----kış aylarında hava izin verdiği müddetçe yapılır...
2- bostancı-bıçkıdere -bostancı bol rampalı ölüm yolu....
3- bostancı şile bostancı...
4- üsküdar -beykoz -riva - ömerli sapağı polinez dudullu bostancı 110 km bol rampalı
5- beşiktaş kilyos rumeli feneri beşiktaş ...