Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

kopalım kudret abi be :) maksat gitmek ve en önemliside bir telefon uzagında arkadaşın olması.Bende durmam o yolda zaten havalarda soguk iyice donarız durursak.Ama şilede yemek yerim abi :) pilav köfte yemeden beni kimse şileden çıkaramaz :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
Scudo
Abi ne kadar zamanda gidiliyorki şileye, benim evden 68km. merkez:)

@derşan sezer

Ziverbey yolu üzerinde göztepe köşedekini diyorsan bana çok yakın, oradayım, saat konusunda hemfikirmiyiz, ben kaçta istersen çıkarım, güzergah konusunu sen biliyorsun zaten, bana her türlüsü uyar:D

@derşan sezer

Balık da olabilir:D

Balık olmaz :) sevmem ama midye yada kalamar olur hehehe.
68 km işte 2:30 sat yada 3 saat tempomuza baglı birde rüzgara daha doğrusu.2 saattedealınır ama ben ertesi güne atatürk gezisine katılamam o vakit :)

• Beğen
@derşan sezer

derşan şöyle yapalım istersen semirde gelirse sevinirim...
göztepe petrol ofisi minibüs yolu üzerinde ise bana yakın ben saat 10.00 da dikilirim oraya ....
derşan şöyle yapalım senin dediğin yoldan gidelim....
yalnız ben şile dışındaki benzincide duruyorum orda finiş oluyor ve 15 dakika bekliyorum ve hemen dönüşe geçiyorum bu benim içinde iyi bir antreman olur.... evet sen yemek için gidebilirsin ben vakit kaybetmek istemiyorum ...
bu koşullar o.k ise varım....

2. alternatif biz sabahtan 08.00 de topuklarız semirle ve benzincide finiş dönüşe geçeriz dönüşte birbirimize raslarız ....

@derşan sezer

Farketmez yeriz birşeyler ama 2 saat biraz iddialı oldu gibi:D

okeyim ben kudret abi.
Binrr harbi gidiliyor 2 saate ama dönüşe ve ertesi güne hal kalmıyor :)

• Beğen
@semir karabulut

semir kafam karıştı yahu pazarmış olay biz senle topuklayalım 08.00 de yalnız benzincide finiş 15 dakika sonra dönüşe geçiyoruz az mola vakit 3-5 dakika ....

@derşan sezer

Vallaha patron sensin:D nasıl git diyorsan öyle giderim:D

@derşan sezer

derşan pazarı karıştırdım ben yarın saat 08.00 de topuklayacağım semirle....
dönüşte size raslayacağız ..büyük olasılıkla....

Derşan abisi benim kafam karıştı:D 8 mi 9 mu 10 mu:D bana hepsi uyar:D

@binRR

dostum sen derşanla saat 10.00 da biz 08.00 de dönüşte görüşürüz....

hadi 8 olsun kudret abiyle gidelim :) aman az uyuruz mezarda çok uyuyacaz nasolsa hehe :)

• Beğen
He heee tamam anlaştık:D saat 08:00 da oradayım:D dönüşte kudret abi benzinciden döner, biz biraz yayılırız oralarda:D

@binRR

ben tek dönerim dostlar eğer orda bir saat daha durursam var ya kesin dönüşü alamam tecrübe ile sabittir ben benzincide finiş yapacağım 15 dakika sonra güm geri....

son durum...
yarın saat 08.00 de minibüs yolu göztepe bencide ışıklarda buluşuyoruz ...

eğer gelmezseniz valla buraya yazarım ona göre..ben anlamaz....

:D :D :D

@Kudret Kurtcebe

Abi aslında bizimle yemeğe kalsan sonra yavaştan çıkarız, tempoyu yavaş yavaş arttırırız, sorun olmaz diye düşünüyorum:)

@binRR

yok hocam beni siz düşünmeyin siz keyfinize bakın ben 15 dakikadan fazla duramam hiç bir anlamı olmamakta durduğum an tempomu düşürdüğüm an toparlayamıyorum iş bitiyor ve kesiliyorum heleki köfte möfte yok hocam malesef siz kafanıza göre takılın ......
semir gelmezse önemli değil ben tek basarım....

Geri