@Hasip Çehre
Merhabalar Hasip bey.Öncelikle saygısızlık etmek istemiyorum, yaş olarakta büyüksünüz benden ama söylemek istediklerim var.Bu ülkede belli sayıda üçkağıtçı, düzenbaz, yaptığı işin karşılığını veremeyen ve bizim vergilerimizle geçimini sağlayan insanlar olabilir.Ama bu ülkemizden bir cacık olmayacağını, birşeye yaramayacağını göstermez.Ki bizler böyle diyerek bence en başta kaybederiz.Emin olun ülkesini seven, onun için çalışan bir çok vatandaşımız var ve bu onlara haksızlık olur diye düşünüyorum.Bizim görevimiz Atamızın bize bıraktığı bu kutsal toprakların değerini bilmek, sahiplenmek ve daha ileriye götürmektir.Ama siz böyle diyerek, bu ülkeye zarar veren insanlar yüzünden ülkesini seven, yüceltmek isteyen, uğraşıp çabalayan insanlara karşı çok büyük haksızlık etmiş olursunuz.Ve yine akan kanlarımız haram olsun demişsiniz, fakat biz bu ülke için kan akıtmadıkki.Ve ben eminim bu ülke için kanını akıtmış şehit kardeşlerim kanının son damlasına kadar haklarını helal etmişlerdir bence.Bu toprakları kazanmak için uğraşmadığımız halde birşeyler olamacağını iddia ederek kötülemekte hiç hoş olmayan bir tutum(Bknz. Devrim Arabaları - İlk Türk Otomobili).Lütfen böyle yazılar yazarken özellikle de forum ortamı gibi herkese açık bir ortamda yazacaklarımız için 2 kere düşünmemiz gerekir diye düşünüyorum.
Saygılar.