Scudo Sports

Kış programı hafta içi antreman genel topiği

@metin aktürk

bu konuda en yetkili ağız volkan akbogadır.....
kendisi bu foruma uğrar ...

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Bu resimdeki madencide kim şilideki enkazdan çıkan madenci olmasın sakın :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

bu forumda Volakanın performansını gösterebilen biri olsa aman diyorum yanına yaklaşılmaz ama Volkan çok samimi ve alçak gönüllü...

Fotoğraf bulunamadı.

@Hasip Çehre

Hasip ağa benim belediyede çalışan arkadaşım var park ve bahçe işlerine bakıyor nasıl olsa evinizi biliyorum.Geceleyin su tankeriyle sokağı bi yıkatayım isterseniz 7/24 saat hizmetinizdeyim bu arada siz ve kudu baba dinlenirsiniz biraz artık hava durumunada güvenmiyorsunuz ama bana güvenebilirsiniz.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

@Hasip Çehre

Hasip ağa çamur cildi güzelleştirir bugün tura çıkacağınızı bilseydim sırf gençleşmek için turunuza katılırdım.Yaşlı bir fosilim ben gençleşipte ne yapacağım değilmi kudu baba bu kadar gırgır şamata yeter evet dostlarım gerçekten sizi takdir ediyorum.Ha bu arada hasip ağa senin lastik neden sık sık patlıyordu biliyormusun ben hafta içi çıkacağınızı tahmin ettiğim için çıkarkende inerkende yola lastik patlatan mayın bıraktımda ondan :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

abiler aranıza katılmak çok ama çok isterdim son anda tur olucagı haberini aldım ve maalesef katılamadım ama can saglıgı olsun başka bi kartepe turunda olmak ümidiyle.Turunuz bomba gibi valla bayaaa bi cetrefilli geçmiş az ama öz olan fotolardan anlaşıldıgı gibi :D Saglıcakla kalın bol pedallı ve performanslı günler :D

@dapoet

alper teşekkürler
hasip bey özel mesaj atamiyirik yahu...

@saint poussin

barış asla meydan okuma değil sakın bizi yanlış anlama sadece üç deli bu gün bir delilik yaptı ...
ve galba dahada yapacak sonunda bu adamlar beni gömecek...

:D :D

Bu nedir böyle ya. Hangi madene girdiniz siz böyle :) Bu kadarını beklemiyordum hiç. Hepinizi tebrik ediyorum bu hava şartlarında böyle bir tur yaptınız. Peki trene nasıl aldılar sizi bu halde :)

@Onur Berberci

onur , derbentte istasyonda çeşme vardı orda biraz yıkandım sonra yük vagonu varmış farketmedik tren kondüktörü arkaya gidin dedi biz arkaya gittik orda yük vagonu vardı şansımıza
valla artık bundan sonra sabah erken kalkıp mesajlaşalım asfalt kuru ise
yola devam ama ıslak ise iptal cumartesi böyle olsunda ama ben herhalde yokum...
ayrıca hasip beyin önerisi vardı şifalı sulara iznikte ama ben derimki bi aydos rampalarında çoşalım ...
bisikleti kesin satacağım yalnız bundan sonra yol bisikleti alacağım için hiç bir şansım yok ıslak asfaltta.....

Demek sen de yola geçiyosun. Valla ben satmayı düşünmüyorum ama seneye eklemeyi düşünüyorum garaja :)

@Onur Berberci

onur hocam aslında zamanı geldi tekrar döneyim 20 yıl sonra gene ...
tabi o vakitler gençtik ...
yalnız iki yaprağa düşeceğiz bunun için dragos rampalarında sabah erkenden çıkar ferdi rampa çalışırım 4-5 saat takılırım valla bu iş zor olacak şimdi ....
özellikle suadiye rampaları 67 km üstüne gelince evet oldukça zorlu olmakta yarışla buna hazır olmalıyım ...

@Hasip Çehre

helal babo....bizim içinde çamurlan...
bu arada bisikleti ikinci kez sıcak su ile yıkadım zincirlerden kum zerrecikleri ayıklandı bu ne yahu....

<script src='http://img832.imageshack.us/shareable/?i=grnt0573.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

<script src='http://img132.imageshack.us/shareable/?i=grnt0575.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

<script src='http://img839.imageshack.us/shareable/?i=grnt0576.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

nekadar deli olduğumuzu anlasın millet iki saat kırk dakka bu parkurda çevirdim hasar yok.... ıslaklık yok...

hatta bisiklet temizlendi diyebilirim....

Geri