Scudo Sports

Kış programı hafta içi antreman genel topiği

Saat 09:00 gibi Floryada olursanız...
basar gideriz...full tempo non-stop 100+km toplarız...

Scudo
hasip bey yarın ordayım tam saatinde yanlız bana tel numaranızı özelden göndermenizi rica ediyorum vede florya yakınlarında metin adında bir arkadaşımız katılıcak shell benzin istasyonunda bilginize ama acil tel numaranıza ihtiyacım var

haberleşmeden kaynaklanan kopukluk dolayısıya program değişikliği oldu...
sondurum şöyle;
06:00 gibi Floryadan çıkış,
07:30 Göktürk Köprü altı.

katılımcı listesi nedir hasip bey birde saat 6 cok erken değilmi ben 4 de 5 te yola cıkmam gerek :)

Hasip bey ben ve benimle gelicek arkadaşım katılamıyoruz.Anadoluda ceviricez pedalı.herkese iyi eglenceler

@Hasip Çehre

son durum..
hasip hocam ben yarın anadolu yakasında çeviriyorum ...
erenköy çamlıca kanlıca beylerbeyi yüksek tempo ...
hafta içi iki gün anadolu yakası ferdi kısa mesafe yüksek tempo ...
cumartesine sözleşmece ağır antreman ....

evet yattım yarın saat 10.00 da kadıköy eminönü iskelesine gelenleri toplarım kimse gelmezse yalnız topuklarım 5 dakika beklerim..antreman durmaz vede beklemez...

saat 08.52 ....
kadıköy eminönü iskele önünden gelenleri alacağım beş dakika beklerim
çıkıyorum önce bisikletçiye uğrayacağım...

Florya çıkışlı E-5 üzerinden Kemerburgaz ,Göktürk Saray yolundan Arnavutköy istikameti geir dönüş Kemerburgaz sapağımdan Habipler yönü , Pirinç köy , Sultançiftliği , 500evler , Bayrampaşa , Topkapı E5 ten Florya.

total 140km
maliyet : iki portakallı bir kafainli power gel , bir 25ml sıvı magnezyum , 1/2 süte iki muz karışımı...

helal avrupa yakası performans sorumlusu...
evet kısa mesafe yüksek tempo tamamlandı.kadıköye uğradım belki gelen olur diye ama kimse mesaj atmamıştı kesin geleceğim diye yinede 5 dakika bekledim..
gelen olmadı kadıköy eminönü iskelesine...
güzergahı değiştirerek sırf rampa çalışması yaptım acıbademin ara sokaklarında
bu enerji jelleri çok pahalı yahu...
uzun ağır antremanlarda 3 adet muz yiyeceğim marketlerde 500 krş tanesi
1.5 ytl eder ...bir küçük kola 500 krş....
karbonhidrat olarakda bir adet peynirli börek 3 ytl ....
toplam 5 ytl ....eh iyi ....

<script src='http://img826.imageshack.us/shareable/?i=grnt0610t.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

<script src='http://img153.imageshack.us/shareable/?i=grnt0612.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

<script src='http://img828.imageshack.us/shareable/?i=grnt0614.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

<script src='http://img186.imageshack.us/shareable/?i=grnt0618.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

Tur programı : sabah 07.00 evden alibeyköyden çıkıs. bakırköy sahilden florya ve ordan küçükcekmece. Metin arkadaşımızla buluşma ve ordan pedala kuvvet silivri. gidiş yolunda silivriye 20 km kala arka lastik zahiyatı.biraz zaman kaybı oldu silivri merkezde yemek menüsünde göbek salata + limon ve sade soda tüketilmiştir dönüşümüz yine aynıgüzergah üzerinde yapıldı.

Güzergah performans için ideal.Ama tur için bu görüte değilim sık sık dejavü yaşanıyor yolda :) bir in bir çık say say bitme

Total Km : 158 km yol katedildi ve cepten 15 lira para eksildi :) Saglıcakla kalın.

Silivri güzargahı zordur hiç bitmeyecek sanırsın ama nzaman bittiğinide anlamazsın..
158km için beslenme çok az olmuş herşeyi yazdığından eminmisin..:::::::::):):):):

kısa anlatım hasip bey ama sabahtan güzel bir kahvaltı ve sabah evden cebime koydugum 4 adet bitter cikolata sele üstünde tüketim fazla mola kullanılmadı lastik patlaması hariç:)

@dapoet

alper bana az gibi geldi....
yaktığın kalori önemli şimdi kalori ölçen alet var aslında hepimize lazım ondan bunlar gerçekten önemli ....

en büyük güç kaynagım uzun yolda keçi boynuzu pekmezi koyusundan 6 yemek kaşıgı vede 2 adet çiğ yumurta içersen abi kalori felan kaybetmezssin :D

@dapoet

evet doğruda...
yalnız her bünye farklı ....
geçen cumartesi günü onca rampaları nasıl aldım

1- 3 adet muz ...
2- bir adet peynirli börek...
3- kuru üzüm bolca...
4- su ...
5- iki adet çay
6- bir kek fındıklı...
7- bir adet küçük kola....
8- bir tane baklava....

o kadar beşiktaş iskelesine geldiğimde yorgunluk yoktu üzerimde ...
yalnız kadıköyden göztepeye basınca hafif bir yorgunluk başladı tabi
yine kuru üzüm yedim ...

sabah iki yumurta omlet..
lor peynirli ve süt karışımı margarin yağı kullanıldı..

akşamdan 3 tabak makarna domates soslu ve köfte...

abi biz senle uzun zaman oldu tura çıkmayalı yaaa :D nörücük böle böle abi nereye kadar durumlar vahim :D

Geri