Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
benim kedinin fotolarının olduğu mesajlar nereye gitti.

arkadaşlar merhaba bu sokak kedileri için her sabah fizik tedavi dönüşü kuru mama koyuyorum yaşadığım binanın önündeki kediler için 4 ayrı plastık tabak var ayrı ayrı koyuyorum yaklasık 6 kedi var (kapışmasınlar diye ayrı tabak yaptım) bunlara kıyak olsun diye yaş mama alayım dedim bu mama yı direk verebılıyormuyuz bu hayvanlara bir problem oluşurmu hayvanlar için aralarında yavru yok 1 yas ve üstü vardır hepsi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Olmaz ama sen takdir edilecek kadar hassassın bu konuda, varsa mamaların resmini koy foruma başka kedi dostu arkadaşların da fikrini alalım

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Olmaz ama sen takdir edilecek kadar hassassın bu konuda, varsa mamaların resmini koy foruma başka kedi dostu arkadaşların da fikrini alalım
sabah çıkarken resim alayım abi gündüz tabağın birini yalan etmişler de sordum o tabak da mama doluydu alt mahalleye koymuş komşu bu tabaklar buraya fazla dedi :)

IMG_20200123_093926.jpgIMG_20200123_093926.jpg
IMG_20200123_111904.jpg
whiskas diye bir mama aldım geçen gün somon balıklı keratalar bayağı sevdi onu üzerime atlayacaklardı paketi görünce ama onun için bir daha ki maaş gününü bekleyecekler artık biraz tuzlu o ürün :)

Bunu buraya atayım bari. Faydalı olur 🕯
20200124_104009.jpg

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
@Taygun Kon insandan insana bulaşabilen altı çeşit corona virüsü varmış şimdiye kadar. Bu yenisi ile yedi olmuş.
İsim benzerliğinden korkmaya gerek yok, Ona bakarsan Toyota Corona da gayet yaygın bilinen bir corona idi :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Tüm hayvanları çok seviyorum.

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
@Özcan o corolla değil miydi yahu 😳 Toyota Corolla 😀
@sebidos iki ayaklı memeli olanlar da dahil mi 😀

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Bu da bizim sitenin bahçesinde yaşayan, düzenli olarak beslediğimiz kedi;

kedi.jpg

Mama olarak Advance hindili kuru mama veriyoruz. Piyasadaki en iyi mamalardandır. Resimde göründüğü gibi arada laktozsuz süt de veriyoruz.

Geri