Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
@Ysryyn bir "kara kedi" sahiplendiğiniz (sahiplenmek de ne demekse...) için sizi ayrıca takdir ettim. çoğu insan bu minnak gibi simsiyah kedileri sevmiyor. ki yazın güneşin en çok bunalttığı ve en çok susuzluk çekenler bu kömürler.

@Ysryyn bir "kara kedi" sahiplendiğiniz (sahiplenmek de ne demekse...) için sizi ayrıca takdir ettim. çoğu insan bu minnak gibi simsiyah kedileri sevmiyor. ki yazın güneşin en çok bunalttığı ve en çok susuzluk çekenler bu kömürler.
Dostum kara, beyaz, sarı, farketmez can bu. 8 kedim var evde. Hepsini 1.2 aylıkken sokaktan aldım. Şimdi maşallah 2 yaşlarındalar👋👍

Geçen sokaktan aldığım bir yavruyu arkadaşıma vermek zorunda kalmıştım. Yıllık izin dönemine gelmişti. Belki bu sefer bir kedi olabilir. En sona eve işten bir arkadaşım geldi ve olmadı, kendi türüm ile pek anlaşamıyorum.
@Ysryyn yine işten başka bir arkadaşım gibi maşallah onda da 10 kedi var.
Fotoğraftaki kedi arkadaşıma ait. Kendisinin en çok sevdiği şey şişe kapağı yada kağıttan yapılan bir attığınızda geri getirmek. Bu fotoğrafı yorulup uyuduğu zaman çekmiştim.

@Eray736 bu nasıl bir karışım, bengal ve tekir gibi sanki..çok güzel..
yanlış anlaşılmasın, güzel-çirkin gibi bir ayrım yok illaki kedi sevgisinde.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Eray736 bu nasıl bir karışım, bengal ve tekir gibi sanki..çok güzel..
yanlış anlaşılmasın, güzel-çirkin gibi bir ayrım yok illaki kedi sevgisinde.
Sokak kedilerinde sık rastlanır buna. Çünkü kediler çiftleşme döneminde birden fazla defa çiftleşiyor. Haliyle farklı babanın genleri ile etkileşime giren annenin yumurtaları sonrası böyle manzaralar normal karşılanıyor :D

@sspl ben böyle kedilerin olduğu sokağa kurban olayım...😘

• Beğen
Tepkiler: sspl ve abidin3714
Bizde de corona sonrası çeteleşme oldu :D

Dosyalar

• WhatsApp Image 2020-04-18 at 21.40.17.jpeg
    WhatsApp Image 2020-04-18 at 21.40.17.jpeg
    155,6 KB · Okunma: 23
@Eray736 fazla geliyorsa ver kurtul 😁. ciddiyim, arıyoruz.
2 yıl önce kaybettik kedimizi, idrar yollarında sorun var dediler, çok uğraştık, samsuna hastaneye götürdük (çorumdayız o zaman), ameliyat sonrası anesteziden tam çıkamadı. bir daha asla desekte acısı küllendi, kızım (15) özellikle çok istiyor.
Arkadaşlar özellikle muğla sınırlarında yavru vermek isteyen varsa bir haber etsinler...ciddi alıcıyız..kedi başında yaparız pazarlığı..😊

Geri