Scudo Sports

Kayseri

Scudo
@Mustafa ÖZKARA

Selam Mustafa
İl temsilciliği görevinde başarılar.
Kayserinin gizli güzelliklerini artık daha çok paylaşımla bizlere aktarmanı bekliyoruz sabırsızca. Görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: niyazi keşo
Hayırlı olsun kardeşim müsait zamanda görüşmek dileğiyle sağlıcakla kal !!!

TUR TAKVİMİ
24.HAZİRAN perşenbe : YUKATI TALAS saat 19:00- 24km
27.HAZİRAN PAZAR : ERCİYES 08:00 50 km

BULUŞMA :ALMER

sa biz yeni taşındık kayseriye, daha dün hatta :) inş gelmeyi düşünüyorum gezilerinize, kayseriliyim ama merkezi nerdeyse hiç bilmiyorum sora sora gelicem almer neresiyse :D gelince tanışalım inş, eve dönüşte yardımcı olursunuz artık, görüşmek üzre :)

@pitgabba

TARIK ABİ BEN HAFTA İÇİ 19:00 GİBİ MÜSAİTİM, NUMARAM SİZDE VAR

HERALDE..

23.06 saat 19:00 almer de bulusulsun o zman dolasalım bi 25-30 km

Yarın bi problem çıkmazsa 19:00 da almerin ordayım görüşürüz inşallah :D Emre ara beni yarın saat 6 gibi unutma :D

Cumartesi akşamıda düşünürseniz yakın bir tur gelebilirim arkadaşlar,hem tanışmış oluruz,sağlıcakla...

kayseriden bir haftalığına ayrıldım herkes pedallamaya başladı... Şu anda çanakkaledeyim gelince akşamları varım..( Malum gündüz staj var..) kalın sağlıcakla... bu arada emre gitmemişsin kapadokyaya...

İsterseniz hafta sonları kamplı faaliyette yapabiliriz çadırımda 1 kişilik yer mevcuttur tabi tulumu olanlara :D..

Harun Abi benim sınavlar vardı bitirdim derdi attım üstümden hafta sonu kamplı turlara ben varım. eminim gelen kişilerde oalcaktır gelince görüşmek üzre :D

@Harun Zafer Ertürk

Gitmemişsin kapadokyayaderken.? ürgüp
Yarışa gittim .

@E-mr-E

BÜGÜN SAAT 19:00 da TALAS
BULUŞMA YERİ :ALMER

Geri