aksamları müsait olan varsa biz emreyle günde bir veya iki günde bir talasa çıkıyoruz gelin hepberaber olsun bu kadar mtbci var, faaliyet yapması kolay ama katılım yok nedense hem kondusyon yapmak için hem de gezmek için hafta içi talas vb, h.sonu daha uzun soluklu gezilere davet ediyoruz
selametle
öncelikle görevin hayırlı olsun mustafa abi bende kayseriliyim ancak adanada oturuyoruz 1 agustosdan itibaren kayserideyimm tanışşmak turlara katılmak isterim adanada zaten haftada iki kere düzenli yapıyoruz geldiğimde katılmak isterim görüşmek üzre ( genelde Hangi gün toplanıyorsunuz kayserideki evde net yokda ondan kayseriyi Az çok ii biliom bulurum bir şekilde ) İYİ çevirmeler
Merhabalar Sevgili Ramazan,
Bisikletimi tamamlamış olurum o zamana kadar. Genellikle haftasonu kısa mesafe (<80km) turlar düzenliyorduk. Eğer gerekli şartları sağlarsak kamplı turlar çok daha güzel olabilir.
Selamlar.
mustafa arkadaşım öncelikle kolaylıklar dilerim.
sonrasında ise kayseri de bir bisiklet kulübü olsa iyi olmazmı derim.
son kez de sen turlarınızda bisikletler karma mı oluyor yoksa tek tip mi (yol-mtb)
selamlar...
Siteye daha önceden uğramışlığım var fakat hiç yazmamıştım.
Öncelikle umarım uzun süreli bir forum olur ve umarım burada keyifli vakit geçirebilirim.
Benim eski bir bisikletim var; ancak şu an için bana yetiyor sadece problemim yavaş olmasından bunun sebebi de ramazan ustanın ( kayseride tek bisiklet ustası diyebileceğim kişi ) tavsiyelerine uymadan kötü bir lastik almamdan kaynaklanıyor...
Arkadaşlar bende fotoğrafçılık ile ilgileniyorum kayseride ufad ( ulusal fotoğraf amatörleri derneği ) a gitmişliğim var yalnız orada istediğim ortamı bulamadığımdan ve daha başlangıç seviyesinde olmamdan çok bulunamadım.
Olur ya bir gün kayseride bir grup bisikletçi gidelim arkadaş aladağlar milli parkı tarafına kamp kuralım bisikletlerle derse bu organizasyonda yer almayı çok isterim.
Daha sonrada yazacağım bazı şeyler var şimdilik hoşcakalın.
Mustafa Özkara ile de en yakın sürede tanışmak isterim
Sevgili Nevzat Merhaba,
Ben de UFAD gezierinden birine katılmıştım. 2008'di yanılmıyorsam. Abdullah Yörük abiyi hatırlıyorum.
Kamplı geziler mükemmel olur ben de bisikletimi toparladım, bugün montajlayacağız umarım. Yakın bir zamanda güzel bir gezi planlayalım.
Sevgilerle...