Scudo Sports

Kayseri

pazar günü erciyese kimler cıkıyo.?

Scudo
Erciyes Dağı bisiklet gezisi katılmak isteyen arkadaşlar Güven Bisiklet Marketin önünde toplanılacak
09 Mayıs pazar günü 08:30 da.

88 km güzelbi gezi oldu erciyes

meraba hemserilerim ben eskisehirde okuyorm. memleket kayseri ve temmuzu bulmadan da kayseriye tasınacaz. bisikleti de yeni aldım inş bol bol pedallarız yazımız dolu dolu geçer görüşmek üzre :) mtb ile kalın :)

Kayserideyim Bende Son Sınıf Lise Öğrecncisi :D Hafta Sonları 1 den sonraki gezilere katılabilriim , haftaiçleri dersler yoğun ama hazirandan sonra herşeye varım. :D

@celil

bende kayserideyim mrb arkadaşlar kayseride bisiklet turları düzenliyoruz face de ozkayalar bıke team. diye grubumuz var oraya katılın gezi,tur olduğu zaman bütün üyelerimize msj gönderiyorum

bu pazar kumalı parkında sabah kahvaltısı var
bisikleti kaskı olan herkes katılabilir
adres:özkayalar bisiklet ve güven bisiklette toplanma saat 8:30
rota kumalı parkı kahvaltı ve tanışma

@zeyfer mir

bende kayseride yaşıorum bisiklet klübü olsa süper olur ama kimse bu işin altına girmek istemiyo ama son 4 haftadır pazar günleri bisikletlerle gezi turları yapıyoruz ve gerçekten kayseri de bi ilk olarak gerçekleştirdik katılım fazla ve bu bisiklet işini dahada ilerletmek için tur bitiminde meydan,düvenönünde tur atıp bitirioruz.profesyoneller ve gerçek bisiklet sevdalılarından oluşan bi bisiklet klübünü kim istemezki ???

sa hemseriler bende kayseriliyim de izmirde oturuyorduk temmuzu bulmadan kayseriye taşınıyoruz. gelince tanışsak da birlikte pedallasak koca yaz gecmez yoksa :D eskişehirde anadolu eczacılıktaym burda bisiklet grubumuz var. kayseriye gelince biraz yabancısı olucam siz yardımcı olursunuz artık :)

@FurkanKonca

gelirseniz bolca pedallarız içiniz rahat olsun yabancılık çektirmeyiz:D hayırlısıyla bu hafta son sınavlara girioruz (ÖSS) yaz bizim olacak

Merhaba Arkadaşlar,
Ben Mustafa. 19 yaşındayım. Bisikletin yanı sıra fotoğrafçılık ve sivil havacılık ile ilgileniyorum. Bu faaliyetleri THK Genç Kanatlar ve EÜFOK (Erciyes Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü) bünyesinde sürdürmeye devam ediyorum.
Bisiklete üst düzey sportif amaçlı bin(e)miyorum.(Umarım ileride olur.) Bisiklet sadece dünyayı keşfetmem için güzel ve sağlıklı bir araç.
Kayseri'de bisiklet üzerinde yapmamız gereken çok şey var umarım Kayseri'de güzel faaliyetlerle beraber olacağız. Zaten Kayseri'deki tur bisikletçilerinin birçoğu ile tanışıyoruz.
Görüşmek dileğiyle...

Geri