Scudo Sports

Kayseri

Pazar günü daha iyisi olabilir Erciyes/Develi/İncesu

Scudo
Cumartesi yaparsak 19:00 gibi talas yaparz .Pazar Hava Durumuna göre Erciyes üzerinden develi ,incesu olacak.

@E-mr-E

Yarışa değil tura dedim.

Bu arada pazarki tur sağlam faaliyete benziyor.. kafadan 100 km var... size iyi pedallamalar... perşembe gibi kayserideyim sanırım görüşmek dileğiyle...

ewet bu Yıl kapadokya turu yapmadım.

27.HAZİRAN ERCİYES,DEVELİ İNCESU TURU TOPLANMA YERİ ALMER SAaT 07:30
KASK MECBURİDİR...!

tamamdır ben geliyorum..da 8 yapsak olmaz mı 30 dk daha fazla uyuyalım.

Tarık abi hava yağışlı yarın oyüzden ali dağına cıkalım diyoruzz... saat 09:00 gibi

tarık abi seni aradık aÇmadın biz Erciyes Develi develide,incesı yapıpgeldik 122 KM + Belediye otobüsü ile 30 km :D

Selam,
Arkadaşlar şubat ayında sıfır almış olduğum sadece 3 defa kısa mesafe kullanıdığım Turkuaz renkte SEDONA 761'imi satıyorum.Bisiklette kullanılan malzemelerin bir çoğu üst düzeydir Çizik dahi yoktur Bilgi için özel mesaj yoluyla yahut ferhatsevinctr@yahoo.com (msn mail)adresinden suruları cevaplarım.

evvet geldik yine kayseriye.... :D yapalım faaliyet ufak ufak ... gitmediğimiz ve yeni keşfedeceğimiz yer olursa çok daha güzel olur

HOŞ GELDİN HARUN
Aklımızda bi faliyet var pazar günü ama neresi oldugunu kararlaşdırmadık.. Tomarza nasıl olur. :)

Pazar GÜnÜ Ne Yapiyoruz Tomarzaya Gİdelİm Mİ.....?

kayseriye ve size hayırlı olsun
biz güven bisiklet in gezi ve turlarına katılıyoruz siz turlar düzenleyecekmisiniz
tanışalım

Mehmet Merhabalar,
Benim şu an bisikletim yok. Toparlamaya çalışıyorum. Emre (Çıklaiblikçi) haftasonu geziler yapıyor. Toparlayınca onunla birlikte faaliyetler yapacağız.

Geri