Scudo Sports

Kayseri

Tabİkİ,İlerleyen GÜnlerde Ercİyes DÜŞÜnÜyorum GELMEK İSTERSEN..

• Beğen
Tepkiler: mziyaeddin
Scudo
Emre, Mustafa Abi ile birlikte çok güzel bir gezi oldu. Zaman bulursam fotoğraflarla birlikle foruma eklemeyi düşünüyorum.

@E-mr-E

Önümüzdeki günlerde bende Erciyese tırmanmayı planlıyordum. Yalnız tırmanmaktansa grup halinde tırmanmayı tercih ederim. Ayrıntıları komuşalım lütfen.

slm arkadaşlar ben mahmut sami, kayseri de oturuyorum, aranıza yeni katıldım.nette trial videolarıını izledim çok hoşuma gitti, bende yapabilir miyim nasıl olacak bu iş?ancak bi sorun var:benim bisklet biraz külüstür de:( onu yaptırayım mı yoksa bunun için özel bisikletler mi var?ne dersiniz:)

@M.S.S.

Evet yapabilirsin Biraz zaman ayırırsan yaparsın ama bisikletin uygun olursa rahat edersin kadro boyutları kücük olmalı.firenlerinde önemlı ve jantlarda yani uygun bir bisiklete gecmelisin.

bisiklet fiyatlarına baktım da çok pahalı bea:mad: neyse artık param olunca alırım:rolleyes: .ama bu zamana dek boş durmam elimdekiyle bişeyler yapmaya çalışıyorum;)

vayy beee
ben bu işe merak saldım yeni yeni arkadaşlar
Kayserideyim
kıymetli bilgilerinizi banada aktarırsanız sevinirim :)
cünkü bende bilgi sıfır :( yani bisiklet dağ bisikleti falan

Mrb arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum
bisiklet olayına dağ bisikleti vede sporu olayına yeni yeni merak sardım
engin bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim :)

mesela bisiklet almadım daha ne alayım uygun bi şey ama güzel olsun kaliteli olsun hemde uygun olsun

valla iki arkadaş merak sardık du bakalım hayırlısı
Saygı sevgi ;)

@Yücel YÜCEL

hoşgeldin bende yeniyim.sen gene şanslıymıssın kendi kafana göre arkadaşın var ama bende öle bi şans yok kendi kendime uğraşıyom işte bi de bu sene öss de var napacaksam...hayırlısı

@M.S.S.

sen daha gençsin bulursun bi şeyler
benim yaş oldu 32 :(
Bisiklet ne alsam acaba onu sorcam bir bilene
profesyonel yapmak istiyorum yavv

@Mehmet GUMUSTEKIN

Evet yapılıyor biz yapatıgımızda Gezi ve tur duyuruları-Organizasyonlar bölümünde bildiriyoruz . Bugün erciyese gittik fazlabi ilgilenen olamdı o yüzden 3 kişi cıktık ..

Evet ozan,ben,mehmet vardı cok keyifli oldu..

Geri