Scudo Sports

Kayseri

Merhaba çok kıymetli bisikletseverler. Kayseride de bisiklet gezileri-turları gibi organizasyonlar yapılıyor mu? Ne aralıkta yapılıyor? Malum bahar kendini göstermeye başladı :) Bi Erciyes gezisi filan yapılabilir mi mesela???

Selamlar...

Scudo
@nuriaktürk

Astsubay bir abimiz var büyük ihtimalle odur

@Said Ergöktaş

Selam ben Ozan Kayseri'ye gelince tanışmak isterim bilirsin buradakiler genellikle trial takılıyolar cross tarzı bulmak zor

@d.berkay

Merhaba Berkay abi ben Ozan seni sadece forumdaki yorumlarından tanıyorum ve seni üniversiteli Kayseri'de değilsin diye biliyorum eğer Kayseri'deysen bir cross gönüllüsü olarak seninle tanışmayı gerçekten çok isterim.

@OzzYMKL

Selam Ozan.Olur tabii ki görüşürüz. . .Finallerden hemen sonra geliyorum zaten. .

@Said Ergöktaş

Tamam.Finaller ne zaman biter?Birde gelince bir organizasyon planlıyor musunuz?
msn:OzzYMKL@gmail.com eklersen konuşalım.

Merhaba, bende uzun sure kayseride yasadim. Ailem halen kayseride, ara sira bisikletimide yanimda getiriyorum. Gecen sene bayram tatillerinde geldigimde kimseyi bulamamistim, umarim bu sene beraber turlayabiliriz.

@OzzYMKL

5 Haziran.
Gelince planlarda var birşeyler bakalım . . konuşuruz. . .

@Said Ergöktaş

Ok gelince mesaj atarsanız görüşürüz.Öss sonrası her türlü organizasyona da hazırım.

@Said Ergöktaş

Yazın İzmir Antalya arasını gitmeyi planlıyoruz 2 arkadasımla yol rotası kalınacakcak yerler hakkında bilgin var mı hiç?

slm bende kayseride yaşıyorum inşallah bi ara buluşup kayseri turlarız bide kayseride kron satan bir yer var mı???

@OzzYMKL

7 Haziran itibari ile(yani daha yarım saat kadar önce) geldim :)

@Said Ergöktaş

o zaman cuma günü buluşup tanışıp kaynaşalım mı:D

@Said Ergöktaş

S.a ya sayid kardeş resminden pek çıkartamadım kayserideyim diyosun ama sen zeyney abinin veya arif abinin oraya takılıyomusun oralara takılıyosan haberimiz olsun telefonlaşalımda bizde sarımsaklıya pedallıyoruz 4 kişi ya oluyo ya olmuyo sen de gelirsen güzel ortam olur

@GESTAPO

S.a. siz kimsiniz ben kayseriden ozan yeni mi başladınız turlara zeynel abiler ben gitmeden 3 4 kere akşam turları düzenlemişlerdi bahsettiğin şey onlar mı yoksa başka mı

Geri