Merhaba çok kıymetli bisikletseverler. Kayseride de bisiklet gezileri-turları gibi organizasyonlar yapılıyor mu? Ne aralıkta yapılıyor? Malum bahar kendini göstermeye başladı Bi Erciyes gezisi filan yapılabilir mi mesela???
Merhaba Berkay abi ben Ozan seni sadece forumdaki yorumlarından tanıyorum ve seni üniversiteli Kayseri'de değilsin diye biliyorum eğer Kayseri'deysen bir cross gönüllüsü olarak seninle tanışmayı gerçekten çok isterim.
Merhaba, bende uzun sure kayseride yasadim. Ailem halen kayseride, ara sira bisikletimide yanimda getiriyorum. Gecen sene bayram tatillerinde geldigimde kimseyi bulamamistim, umarim bu sene beraber turlayabiliriz.
S.a ya sayid kardeş resminden pek çıkartamadım kayserideyim diyosun ama sen zeyney abinin veya arif abinin oraya takılıyomusun oralara takılıyosan haberimiz olsun telefonlaşalımda bizde sarımsaklıya pedallıyoruz 4 kişi ya oluyo ya olmuyo sen de gelirsen güzel ortam olur
S.a. siz kimsiniz ben kayseriden ozan yeni mi başladınız turlara zeynel abiler ben gitmeden 3 4 kere akşam turları düzenlemişlerdi bahsettiğin şey onlar mı yoksa başka mı