Scudo Sports

Kayseri

Scudo
@GESTAPO

Evet Kayseridenim ve Zeynel abigilin oralara pek takılmam.Arifgil tanır aslında beni ama ismen hatırlarlar mı onu bilmem...Hunat Camii arkasında Kemal abimiz var biz onun yanında takılırız genelde.Şu an da şehir dışındayım zaten, sanırım hafta içi Kayseride olurum.O zaman ben size haber veririm görüşür tanışırız umarım . .
Bu arada bir yılı aşkındır dizimde rahatsızlık vardı o yüzden bisiklete pek binemiyordum bahardan itibaren yavaş yavaş tekrar başladım, o yüzden de karşılaşmamış olabiliriz. . .Her neyse yakın zamanda görüşmek ümidiyle . .

Kazasız - Keyifli ve Bol Pedallı Günler

@celil
celil seni biliyorum zeynel abinin oğlusun gestapo yu sormuştum:D

@OzzYMKL

ne kılık lan bu bir bisikletciye hiç benzemiyorsun ozan arif gibi ne la bu :d

@cheyenne

beğeneme din mi abi? ne güzel fotoğraf işte aslımızı kimden saklayacağız.Aslımız bu saz çalarız her türlü extreme sporu yaparız.

Selamlar..Ben Kayseride öğrenciyim yaklaşık 2 hafta önce bir bianchi Ultra aldım..biraz aceleye geldi aslında önceleri zorlandım fakat şimdilerde daha rahat kullanıyorum..Sık sık üniversite- sivas caddesi arasında kullanıyorum herhangi bir organizasyon olursa aktılmak isterim..

Hayırlısıyla bisikletimi bir alayımda hep birlikte cok güzel turlara cıkarız insallah !!!

Merhaba dostlar,
Forum Kayseri başıklarına göz attım ama Kayseri'de bisiklet üzerine pek faaliyet yapmadığımızı gördüm. Ben ara ara Avanos'a gidiyorum. Bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa birlikte bir Avanos - Ürgüp yapabiliriz.
Veya farklı öneriniz varsa ?
Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: celil ve cannameli
Bu yıl hic ürgüpe gitmedim pazartesi,salı gibi 2 kışi yola cıkmayı düşünüyoruz müsait olursan birlikte gidebiliriz...

Merhabalar,
başka gezileriniz olursa katılmak isterdim. Bugünki geziye katılmak isterdim faklat işim vardı, kısmetse bidahaki gezilere artık

Geri