Scudo Sports

Kayseri

Konunun benzeri var ama özellikle açtım çünkü artık ona katılım yok 1, 2. si oraya yazan bir çok kişi sanırım forumu bırakmış..
isimlerinii ve nerelerde takıldığınızı yazarsanız süper olur:D

Scudo
Merhabalar.
Daha önce açılmış benzer bir konu vardı bunu açman biraz gereksiz oldu gibi ama iyi niyetli düşüncenden dolayı teşekkür ederim sana :)

@sezarr38

slm ben galip bence yanlış düşünüyorsun sen daha bu forma bile yeni katılmışsın bu kayseri adı altındaki 3.cü konu başlığı oluyor daha fazlasına gerek yok bence yinede treşekkür ederizzz saygılar

konunun daha once açıldığını biliyorum ama hiç katılım olmadığından forumdaki üyeler bırakmıştır diye düşündüm neyse kapanabilir konu

slm dostum bende kayseridenim .herkese slmlar. aslında size bir konu danışmak istiyorum : geçenlerde balkonda uzun zamandır yatan yol bisikletimi yopladım ve şimdi satmak istiorum daha hafif bi yol denemek istiyorum ilan verdim ama fazla rabet görmedi neden olduğunu merak ediyorum sizce neden ?

foruma koyduğun bölümün yani tam yerin adresin link ini versen
:):)

bayram haftasinda, gezi yada tur dusunen arkadaslar varmi.

bayram haftasinda, gezi yada tur dusunen arkadaslar varmi.

kayseriden hic bisikletli yokmu?

arkadaslar kimse yokmu? koca sehirden bir tur arkadasi cikmayacakmi?

Ben varım aranıza yeni katıldım kron xc1000 bisikletim adım taha tanışabiliriz...

slm bende kayseri de bisiklet kullanıyorum eğer güzel bir organizasyon olursa geziye katılabilirim.taha abi bu arada bisikletten memnun sundur inş. ben reşat.

Geri