Scudo Sports

Kayseri

Gözlerimiz yerinde duramayan hoplar zıplar showunu yapar:D, arkadaşlar arayıp duruyor forumda bu aralar bir durgunluk var çözemedik:eek:!

Scudo
Valla trials konusunda kayserideki arkdaşlarımın üstüne tanımam ;)
Ama sanırım hepsi iş-güç peşinde bisiklete pek binemiyorlar yada video falan çekecek zaman ayıramıyorlar..
Keşke imkanları olsa da hergün bir video yayınlasalar..

@d.berkay

bızde bılıyoruz kayserılı arkadasları ama yani hergun deyılde,genede hafta sonları felan bı foto,vıdeo cekme sansları oluyordur muhakkak....neyse az senlensın formumuz dıye solemıstımm...:sigaraici

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@freeRide07

Semih bilgisayarım İstanbul'dan gelicek ama arızası yapılamadı. Ama biz fotolar çekmeye devam ederiz bu pcye veya başka pcye fotolarımızı aktarıp foruma koyalım derim fakat pc benim fotomakinesini donanım olarak gördürebilecek miyiz bi bakalım:eek:.. hoşcakalın..

Abiler valla çekmeyi bizde istiyoruz elbette ama herkez işde güçte havalar geçen haftadan iyi olsaydı planlıyorduk ama hava iyi olmadıgı için ama gelecek hafta olabilir arkadaşlar müsaite hoşcakalın :)

arkadaşlar bizide unutmadığınız için teşekkür ederiz şu anda bir video üzerinde çalışıyoruz güzel birşey olması için çabalıyoruz en yakın zamanda form sakinleri ile bir video daha paylaşmaya hayır demiyoruz ben askerde iken arkadaşlar baya bir dağılmıştı şimdi grubu yeni üyeleri ile devam ettiriyorum bakalım beğenecek misiniz saygılar :)

Arkadaşlar şu anda bende 1994 model scoot bir kadro var.Abimden aldığımda herbiyerinden ayrı bir gıcırtı geliyordu:).Şimdi mümkün olduğu kadar geliştirdim ama hala eksiklerim var.Yeni kadro falan alıcam ama bu forumda görüyorum ki pek maddi yönden bahsedilmiyor.Genellikle parçaların performansından geliştirmelerden,turlardan ve bisikletinin özelliklerini tanıtan arkadaşlardan falan bahsediliyor bu şekilde bisikletini geliştirmek için çaba harcayan arkadaşlar Kayseri'de varsa görüşelim de bu yolda yalnız olmadığımı biliyim en azından...

Selametli sürüşler...

BEN VARIMMM :D Ama Zaten Görüşüyoz Akif Abi Bende Senle Aynı Sıkıntıdayım :(

Selam Arkadaşlar Ben Semih Kayseri Alpaslanda Oturuyorum Sedona SD-751'e Biniyorum Turlar Vs. Olursa Katılmak İstiyorum Şimdilik Günlük Rekorum 44 Km Ondada Kendimi Zorlamadan Yavaş Ortalama 25Km Hızla Yapmıştım Aranıza Katılmak İstiyorum Msn:unlusemih@hotmail.com

Herkese Saygılar İyi Pedallamalar !

bende kayseride üniversite öğrencisiyim çok yakında bir bisikletle aranızda olacağım aslen mersinliyim.

büğün bir bucuk saat önce kaseriaa yakınlarında bir scoot scale gördüm trafikde yogun oldugu için duramadım kimdir o arkadas buralara takılırmmı.

Herkese merhabalar...

Ben Mehmet GUMUSTEKIN. Araniza yeni katildim. Bisiklete epeyden beri merakliyim ve hobi olarak yapiyorum. Umarim birgun geziler duzenlenirse ben de katilmak isterim. Tabi oncelikle duzgun bir bisiklet almak istiyorum :)))

Gorusmek uzere...

merhabalar ben de kayseriliyim foruma yeni üye oldum hazır kayserili birilerini bulmuşken sormak istiyorum bisikletler hakkında ne yazıkki fazla bilgim yok.Erciyes Üniversitesindeyim ve bundan sonra bisikletle gitmeyi düşünüyorum hem oraya gitmek için hemde bağlara çıkmak için önerebileceğiniz bir marka var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.600-700 tl ye kadar olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler

@ahmet KARAPAÇA

slm gardaş adım galip kayseride hemen her bisikletci tanır beni
sana istediğin konuda yardımcı olmaya ben ve arkadaşlarım her zaman hazır ben sana msn adresimi veriyim konuşalım kısmet olursada yüz yüze konuşur bisiket işini hallederiz saygılar
msn: galip.cheyenne@hotmail.com

Arkadaşlar ben Eskişehirdeyim. Ama 15 Haziran'dan sonra Kayseri'deyim.Umarım orada görüşürüz.

Zinciriniz kırılmasın,lastiğinize diken batmasın.....

@gokhanaksu

ben de şu an okul dolayısıyla bazen kayseri bazen niğdedeyim ama tam olarak o tarihten sonra ben de kayserideyim . . .

abi bisikletçi var hem de fizana kadar pedal atarım ama ŞUU ÖSS sınavım war ondan sonra yazın akarız nereyee istersen:D:D

Selam arkadaşlar.

Bugün (Pazar-anneler günü) Esenyurt civarında Hisarcık tarafına giderken iki Scott'lu gördüm. Acaba buraya takılırlar mı kendileri?

Benim PM hakkım olmadığı için burdan yazıyorum :((

Ben Kayseriliyim. O anda otobüsteydim. Hisarcık'ta oturuyorum. Otobüsle giderken dikkatimi çekti. Heyecanlandım bi anda kasklı bisikletlileri görünce :))) Nasıl geçti gezi? Hisarcık'a çıktınız mı? Ben de burda kullanmak üzere bi MTB almayı planlıyorum. Yine görüşmek üzere...

Selamlar...

Geri