Scudo Sports

Kayseri

Scudo
slm lar bende bi kac gundur buraya takılıyorum bide bişi sorcam cogu kırmızı jantlı olan bi grup gormustum ben heralde sizler onlardınız(yanılmıs oolabilirim ama)

@mecaoz1

ewet kardeşim şöyle birşey var kayseride bisiklet okadar yaygın olmaya başladı ki herkes kendine bir grup ayarladı görmüş olduğun grupta küçük çocuklar mevcuttur kırmızı jantlı olduğuna göre bizim grupta kırmızı jantlı 1 tane bisiklet var saygılar ;)

arkadaşlar sedona borla veya kron xc 500 alcam kayseride bunları sadece internettenmi sipariş edebilirim??

Merhaba arkadaşlar.
Ben de yakında bisikletimi alacağım.Genelde alparslan parkının oralarda mı oluyorsunuz ?
Ve bisiklete modifikasyon olayında ne gibi önerileriniz var ?

ismail bay kayseride bu kronları sedonaları felan sadece internettenmi sipariş edebiliriz burda satanlar felan varmıdır?

kayserideki bisikletci dostlarım sizlerde böyle faliyetler yapıyomusunuz yazada girdik sayılır bi organizasyon yapsak ne dersiniz??

@eyupcan

merhaba
"...sizlerde böyle faaliyetler..." derken neyi kast ettin bilmiyorum.eğer senin aklında bir organizasyon varsa söyle konuşalım..
ben sık sık gezilere ve dağlara çıkıyorum zaten.bu yazda bir grupla(forumda değiller onlar) büyük ve önemli organizasyonlarımız var zaten bizim..(yeni bisikletlerimizin de gelmesiyle)
uzun yol ve dağ gezileri için sana yrdımcı olabilkirim.bana ulaşırsan...
Kazasız-Keyifli ve Bol Pedallı Günler

@eyupcan
Slm.Kayserili Dostum. Hala Faaliyet Arzunuz Var İse !.. Biz İki Arkadaşız. Hafta Sonları Erciyes, Nevşehir, Vb. Turlarımız Oluyor. Görüşelim.

@saidergoktas

Kesinlikle Tanışalım. Kayseri Talas Tayız. nacicici@mynet.com

@eyupcan

selam kardeş ben kayserideyim bizim faliyetlerimiz hiç bir zaman eksik olmaz şu an reklamlardan teklifler geldi onlara çalışıyor kayseri

@ismailbay

Merhabalar!.

Ben Yaşar yaş 38,Bozantı caddesi. İki arkadaşız. Hafta içi genelde 17:30 dan sonra müsait oluyoruz. Parkura göre 40-70 km. çeviriyoruz. İşimiz Talas'ta. dün akşam Erciyese çıktık toplam 2 saat 40 dakika sürdü. 20dk.Hisarcıkta 5 dk da hacılar kavşağında mola verdik.Hafta sonları Nevşehir'e gidiyoruz. Fena değiliz yani.

@nacicici

merhabalar efendim sizlerde hoş geldiniz..

Kazasız-Keyifli ve Bol Pedallı Günler ;)

@nacicici

merhaba bende genelde o saatlerde bisiklete biniyorum. evimde bozantıya yakın fevzi çakmak sağlık ocagının orda inşallah tanışır beraber gezeriz

hoş geldin iyi forumlar.
geçtiğimiz pazar türkiye sampiyonasında ürgüpdemiydin?

Geri