Scudo Sports

Kayseri

sayın kayserili arkadaşlar bisiklet alacam internetten almaktansa görerek alalım dedik ama biyer bulamadık. Kayseride salcano satan yokmu. ng 650 alıcam 2 tane. bi yardım edin. bisiklet nerde satılır nolur.

Scudo
Merhaba arkadaşım.Kayseride ng 650 bulabileceğini pek sanmıyorum.Çünklü bir ara bizde bakmıştık ama o modelini görememiştik Kayseride.Ama nereden bulabileceğin konusunda salcanonun web sitesine bir göz atabilirsin.
( www.salcano.com )

@Said Ergöktaş

aldım sivastan ama servis nerde var.? monte işlemi için?
bugun gelecek.? zeynel abi diyolar ama nerede o?

@hozcanak

merhaba,
öncelikle hayırlı olsun kazasız sürüşler.
Talas'ta 1 adet servis olduğunu biliyorum. galiba merkezde de 1 tane var ama onun yerini bilmiyorum.
Talas'taki Talas lisesinin karşısında Jandarma yokuşunu çıkmadan sağda yer alıyor. orası sana yardım edecektir.

@hozcanak

Zeynel Abinin yeri Fevziçakmakta.Sivas caddesinitakip edin sol tarafta ümit cafe var(kasserianın yanındaki alpaslan parkının karşısında) oradan sola dönün 25 m kadar içtarafta.

selam arkadaşlar bende kayserideyim sekerde oturuyorum bisikleti gecen hafta aldım BİSAN TAİFUN markası seker-yuvam arası gidiyorum şimdilik(dedemler orda oldugu için oraya kadar gidmek zorundayım) cumartesi bisikleti servise götürcem kontrol edelim1 hafta binde dediler bu bisikletde iyi hızlanıyo ama cabuk yavaslıyo bilsem almazdım yafff :):)

• Beğen
Tepkiler: Emir Yüksel
@serdal38

merhaba, aramıza hoşgeldin o halde.
gerçekten keşke almasaydın, ağır ve arka amotisör her pedalda yaylanarak enerji kaybına neden oluyor. yine de pedal çevirmek her zaman zevklidir.

@serdal38

çıkarsın tabi hocam sonuçta ayakarında o ağırlığı çıkartacak güç varsa yaparsın..
ama hisarcık üzerinden çok çok zorlanırsın hatta imkansızı başarmış olursun, yeşilhisar üzerinden daha mantıklı olabilir ama o zaman da yol çok uzar, 1 günde o kadar mesafe alabilir misin bilmiyorum?
şöyle daha yakın ve çok fazla rampa çıkmayacağın bölgelerde, düz yolda pedal basmak sana büyük keyif verecektir.
tavsiyem, fuar tarafına git, tertemiz yol, çevreyolda düzgün..
hafif rampa ve yeşillik istersen, Gesi'ye gidebilirsin..aynı yolu takiben yol üstünde Ağırnas var, Mimar Sinan'ın köyü..
Adana yolu üzerinde İncesu ilçesi benim sık sık gittiğim bir bölge..
Kayseri'de pedallanacak yer çok, yeterki iste.

geliyorum bekleyin beni kayseri li dostlarım şafak 34 başka yokkk

@cheyenne

Hadi bakalım Galip bitiriyosun askerliğide.Hayırlı olsun şimdiden :)

@Said Ergöktaş

sağol said evet bitti sayılır önuumdeki en buyuk engeldi artık yok darısı başınıza

arkadaslar bnde alemde yeniyim:D yeni bisiklet dizdirdim kayseride geziyoruz genellikle almer tarafı tenıştığıma memnun oldum...

isim kerem

@sezarr38

bende Galip Kerem memnun oldum taıştığımıza beni tanıyorolabileceğini düşünüyorum nitekim yeni başlamışsın ama nedense kayseride yaşayan arkadaşlar ben onları tanımasam bile beni tanırlar yakın zaman da Kayseri de olacağım görüşmek üzere... unutmadan yeni aldığın bisikletini ne amaçlı kullanıyorsun?

ewetttttt arkadaşlar ayrılık bitiyor son son son 26 gün başka yok bisikletime ve tüm sevenlerime kavuşacak olmamın sevinci içerisindeyim saygılar herkese :)

@cheyenne

yeni aldığım bisikleti gezme tozma amaçlı kullanıyorum forumada koydum resimleri zaten hareket yapmayı düşünmüyorum şimdilik :D

Geri