Scudo Sports

Katlanır bisikletle tura çıkılır mı?

Scudo
Size iyi forumlar 'HAMİT BEY' mümkünse alntılama yapma bende sana yapmayacağım Ben kendi adıma forumdaşlardan özür dliliyorum kendi adıma rahatsızlık verdik affola.

Katlanır bisikletle (tekerlek boyu nedeniyle) ne tür araziye girerseniz girin 3-4 km.'den sonra çekilmez hale gelir. Bu bisikletler kaymak gibi yollar içindir. Bu tür bisikletlerle tura çıkanlar, muhtemelen diğer araçları da kullanıyordur. Sırf katlanır bisikletle tur yapmak istiyorsanız eğer, kat yerini kaynaklayın. Daha sağlam olur :) . Bu bisikletlerin kullanım alanları sınırlı. aracınızın bagajına atarsınız, otobüse atarsınız vs. Tur bisikleti ile yola çıkın bence.

Benim gibi Katlanır bisiklet sahiplerinin "katlanamayacakları" kadar ağır,dayanaksız,sırf yorum yapmak için yapılmış,saçma yorumlar var. Acaba katlanma yerlerinden kırılmış kaç tane katlanır bisiklet gördüler ? Yol,dağ,şehir her türlü bisikletim var,en keyiflisi katlanır..

Bugün vatandaş deseki ben dağda süreceğim dağdan tepeden çıkmam bu adama alma derim ben şahsen yada ben asfaltları ağalatacağım dese al yol bisikleti tadına bak derim yada çok,çok uzun turlar işte ankara-istanbul arası yada türkiye turu diyen bir adama al cro-mo tur bisikleti tadına bak deriz ama 50-100 km gidecek adama ben katlanır al derim çünkü bazı insanlar ne matara,ne malzeme nede başka bir şey taşımak istemiyor yanında atlar otobüse,trene döner evine ama lastik küçük yok işte yorar derseniz kondisyonsuz bir insan dağ,yol,tur veya diğer bisikletlerlede yorulur dünyayı dolaşan hans diye bir alman vardı 50.küsür yaşında tek sıkıntım dik yokuşlar diyordu tek dez avantajı var oda diğer ebattaki jantlarla alacağın km'leri daha uzun ve daha efor sarfederek alacaksın bu.

yav adam bi soru sormuş olurmu acaba diye yine savaş çıkmış burda ne iştir anlamadım nedir bu hep bi taraflara taraftar olmak sen ikisinide al kardeşim beyenmediğini satarsın

her bisiklet güzeldir en pahalı bisiklet bir kalp kırmaya deymez

Dahonun buyuk jantli katlanirlarida var onlarada bakabilirsiniz

@Tolga Çelebi Katlanır bisikletinizle araziye çıktınız mı? Keyifliyse ben de deneyeceğim. Katlama yerinden bisiklet kırılmaz tabi ki. "Bisikleti hiç katlamadan tur yapacaksanız o katlama yerine niye ihtiyaç var" anlamında yazdım. Soru: Araziye çıkılacak, kamp yapılacak, gerekirse otobüse binilecek. Katlanırla bu iş olur mu? Arazi hariç olur.

• Beğen
Tepkiler: ~mca~
En son artık hem katlanır hem yol alıp cevabı bu şekilde bulmak olucak ama bu şekilde baya zaman alıcak cevabı bulmak. Mantıken katlanır ile kendimi fazla yormadan bisiklet ile gezmek olucak gibi geliyo misal veriyor herhangi bir şehire otobüs ile gidip o şehirde belli bir rota yapıp gezebilirsiniz ama bi 28" bisiklet ile otobüse binmek çok zor olabilir diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@Asusmune

Bu çantalarla neden araca binilemez? Anlayamadım. Belki bu bisikletin sahibi tur boyunca herhangi bir araca da binmemiş de olabilir.

Bu haliyle nasıl katlanır? Hangi toplu taşımacılık aracına binilir?
Bu bisikletin ruhuna haykırı...BEN..CE

@mhd

(link)

uzun yola gidecek yol bisikleti alsin
Dagda arazide kullanacak mtb alsin
Yok ben ise giderken metrobuse binecem 3-5 aktarma rin bisikletle giderim ulasim amacli kullancaklar katlanir alsin.

Kamyonunu kasasina 100 kisi atarsin ama insan otobusle tasinir.katlanir bsikletde dagda kullanmak buna benzer.

Gecen yol bisikleti ile araziye de giriyorum diyen biri ile karsilastim araziye girersin ama ne gerek var al mtb onunla gir araziye .bisiklet kullanirken alirken bence kullanim amaci onemlidir

• Beğen
Tepkiler: tamer41 ve wenom
Hafta sonu Samos'taydım ve yol bisikletimle gittim. Sırt çantamda pantolon, t-shirt, dış fırçası, dış macunu, ayakkabı, GoPro malzemeleri, Nikon DSLR, Zoom objektif, şarj aletleri, parfüm gibi şeyler vardı. Heralde 8 - 10 kg gibi bir ağırlık olmuştu. 35 km x 2 şeklinde bir tur yaptık. Toplamda 1.800 m irtifa kazanımı oldu. Yokuş orta seviyedeydi ve en ufak bir sıkıntım olmadı, sahil kenarından denizi izleyerek, yemek yiyerek adada keyifli bir hafta sonu geçirdik. Her bisikletle tur olur önemli olan sürücü bunu kaldırabilir mi, ona bakmak lazım. [emoji2]

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160503/012840a56e441e48f9f2ac4ba7e07a19.jpg

@Tolga Uşaklı Amanın Tolga bey gopronuzun kayıtta olmasını dilerdim kısa bir an olsa bile şu manzarada sürerken :)

GoPro baya bir süre kayıt yaptı hafta sonu, daha eve gelip tur yazısı, video ve fotoğrafları düzenleyemedim. Forumda konu açacağım merak etmeyin. Birde şöyle bir manzara var. :)

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160503/229ff5fa0bed08a0133d915e6a813668.jpg

Samos'un kuzey bölümü yani Samos - Kokkari - Karlovasi arası ideal bir rota. Yemek, deniz, doğa herşey vardı. Yapabilir miyim acaba yerine yola çıkmak önemli olan ve pes etmemek. Yoksa bende profesyonel sporcu değilim ama gidiyoruz bir şekilde eşimle :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: cagdas81 ve bua
Benim hayalim vardır neredeyse kendimi bildim bileli: Ege kıyılarımız, Yunanistan kıyıları ve İtalya'nın başta kıyıları olmak üzere tümünü pedallamak uzun süreliğine, sindire sindire :) Böyle fotoğraflar ve hikayeler görünce gönlüm akıyor fotoğraflara :)

Geri