Scudo Sports

Katlanır bisikletle tura çıkılır mı?

Scudo
boşbeleş adamları engelle butonu var. çok işe yarıyo tavsiye ederim. onunla beraber forumda mutluyum, gerilmiyorum.

Bitmiş bi konuyu hortlatmak istemiyorum ama @serdar gök başkanımla akşamda bu konuyu konuşmuşduk.... Yaw bırakın silin kafanızdan herşeyi cesaret biraz azim.,ve bir bisiklet gereken bunlar bşz.fazla detaycı.düşünüyoruz afrikada insanlar açlıktan ölüyo biz neleri tartışıyoruz atlayın bisiklete basın pedala bu kadar.... Sevgiyle kalın arkadaşlar

@Seyyah özkan Merhaba Özkan Bey, baska bir konuda kullandığınız heybe çanta hakkında soru sormustum fakat gözünüzden kaçtı sanırım. Birde burdan ileteyim.
Resimden gördüğüm ve anladığım kadarıyla Zixtro heybe çanta kullanıyorsunuz. Çantanınzdan memnun musunuz? +ları -leri nelerdir.
Tesekkür ederim.

@Üye Adı
Özür dilerim unutulmuş veya görmemişimdir,,çantaların malzeme kalitesi çok güzel yani kumaşı ve astarı gerçekden kaliteli üç adet gözü var bence kışa turlarda ve şehir içinde gayet yeterli tabş bu turlar bir veya iki günlük kesinlikle su geçirmiyor içindeki sünger sayesinde elektronik rünler korunuyor tek eksi yanı içinde yeterli eşya malzeme felan olmayınca sarkık duruyor bunun dışında eksisi yok

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@hanife akbaba

Uzun yola çıktık bir sorun olmadı ön arka çantalar yükler gayet keyifliydi

• Beğen
Tepkiler: Metin_S
Samos'un kuzey bölümü yani Samos - Kokkari - Karlovasi arası ideal bir rota. Yemek, deniz, doğa herşey vardı. Yapabilir miyim acaba yerine yola çıkmak önemli olan ve pes etmemek. Yoksa bende profesyonel sporcu değilim ama gidiyoruz bir şekilde eşimle :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir sorum olacaktı 20" kadro bisiklete çocuk taşıma koltuğunu sele borusuna taksam koltuk çok mu yukarıda kalır. vites telleri sele borusunun üzerinden gidiyor alt demire takamıyorum
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim port bagaj almak istemiyorum. Direk kadro bağlantılı bir taşıma koltuğu alsam linkinide aşağıda atıyorum. çokmu tuhaf olur acaba karar veremedim. Bisikletim Salcano City Life 10HD

Geri