Valla kaskı bilmem ama tayt işi en zoru arkadaşım bana göre.Tayt giyemem asla, alay edilip edilmemek değil de, ben şahsen giymem, giyeni de ayakta alkışlarım, sonuna kadar da saygıyla eğilirim gösterdiği cesaretin önünde.
Kask benim de umrumda olmaz asla, çünkü Allah korusun kafa üstü düşsen kask patlar, takmasan kafan patlar öbür türlü yani..
sen kendin için mantıklısını yap boşver, hani bisiklete binmeyip de kaskla gezen olsa garip olur ama;bisiklete binip de kask takmayan kişi anormal görülmeli artık.İnsanlar yeni uyanıyo bisiklet konusunda neyi nasıl yapması gerektiği konusunda.
sen; metrolardaki yürüyen merdivende koşarak tepinen, araba kullanıp ta kemer takmayan, yemek yiyen insanın karşısında suratına karşı dumanını üfleyerek sigara içen, başkasına saygı duymayan, gelişmesi ve düşünebilen bir yaratık olması bile istenmeyen bir çoğunluk toplum içindesin artık.
Zaten Bisikletin kendisiyle alay edip çocuk musun diyen salaklar da çıkıyo arada ona bakarsan ohoooo bulaşma o zaman
strese sinire gerek yok, ben 23 yaşında kolesterola girdim, şeker sınırındayım, sigarayı bırakalı neredeyse 5 ay oldu,ben napıyım o zaman? sigarayla savaşta ömür boyu süren zaferle ben galip oldum. seminer versem bıraktırırım da o pisliği, o kadar iddialıyım.
(Öyle lanet şey ki, son sigaran kalsa pakedinde; hayatında en sevdiğin insan gözünün önünde sigarayı kırıp atsa boğazlarsın onu. Üstüne gider alırsın pakedi, yakarsın sigaranı, çekersin sonra vicdan azabını tüten dumanıyla. İnsanı oyuncak etmekten başka hiçbir işe yaramıyo, sahte zevk resmen.Keyif verdiğini zannedersin ama, aksine nikotin ihtiyacın oldugunda da seni köpek gibi bağlar kendine. İhtiyacın karşılandığı sürece sadece hayat normaldir. Kalanı kabustur. Kanseri manseri korkutmuyo zaten gözümü, hala palavra gibi geliyo,insanın kişiliğini bozan bir pislik sadece yani ama yeni fark ettim.Spora başlamam şart yani kısaca en kısa zamanda..)
4 sene evvel ayıptır söylemesi ama 2 adana dürüm üstüne waffle yiyip de üstüne deli gibi sigara yaktıktan sonra hareketsiz yaşam biçimi edasını bozmadan domuz gibi uzanıp kıvrılırdım, 19kilo aldım 1 senede. Millet ilkten ooo kilo almışsın derdi övünürdüm bile
e şimdi? ne alaka bunlar dimi?
o 3-5 çapulcu gerizekalı adam(adam da değildir) bilir mi ki seni? boşuna gereksiz yaşayan moronlar ancak kendi yaşadığı hayatın gereksizliğinin farkında olmadığı süre böyle basit şeyler yapar.
Sen takma elalem senin iyiliğini düşünmez, canı sıkılmıştır kendi çapında eğleniyodur sadece, boşver etsin lafını gülüp geçmene bile gerek yok ta umrunda olmamalı böyle şeyler yani, sen kendi düzeninle devam et, o bisikleti yöneten tek kişi var, kontrol sadece sende yani. Hareket çekip de haklıyken haksız olup ta başını gereksiz yere belaya sokma bence. Kavga etsen de kafalar aynı, mankafa yani, değiştiremezsin. Adamları dövsen bile gene beyinlerindeki sistematik düşünce işleyişi aynı olucak. Boşa yorulduğunu görüp te katil olmak istersin sonra
bir de sana tavsiyem; değişik bir şey yaptığın zaman insanların sana bakıp bakmadığını merak ederek davranmazsan, sana bakanların nasıl baktıklarını görmezsen huzurunu 2 paralık edemez kimse..