kaskın en küçük parçası bile hayati önem taşır tam ihtiyacınız olduğu zaman çakma süngerin bir işe yarayacağını sanmıyorum işte link kaskın süngeri buna benziyosa rahatlıkla kullanabilirsin (link)
bir tarafta birkaç santimetrekarelik sünger 10 liraya satılıyor, bir tarafta müşteri bile olmayan birine ücretsiz gönderiliyor. vallahi hayran kaldım bu anlayışa, gerçek bir bisiklet satın alabilecek imkanlara sahip olduğumda gideceğim adres bell i
Öncelikle Erdoğanlar'ı konuya ilgilerinden ve yardımlarından dolayı tebrik ediyorum. :winkenlux Ayrıca yeni kask pedlerin de hayırlı olsun. Hazır pedlerini de yenilemişken, artık kask altında ince yapılı örneğin coolmax bir bere veya bandana kullanırsan hem pedlerin kirlenmesini engellemiş hem de ömürlerini uzatmış olursun..
Lütfi Bey için müsteri memnuniyeti önemli, nerden biliyorum? geçen pazar bisikletimi almaya gitmiştim. Tabi bundan Lütfi Bey'in haberi yoktu, 17.30 gibi gittiğimde dükkanın kepenkleri inmiş son kilit de takılmıştı hatta ve hatta saygıdeğer admin'imiz Murat Reis de ziyarete gelmiş yemeğe çıkacaklarmış. Dükkan açıldı bisikletimi aldım teslimattan önceki son düzünlemeler yapıldı ve ben de uzun zamandır özlemini çekmiş oldugum scott'ıma kavuştum
benim kask ın içindeki kafaya oturan ayar yapılan bölüm yok bula bilinirmi acaba??? kask kafamda resmen süs olarak doruyo çünki içinin kafayı sıkan saran parça yok