Valla hacı her şey o kadar ani gelişiyorki,bunları düşünecek zaman olmuyor.

En son ki kazayı geçen hafta cumartesi yaşadım. Düz yolda giderken,hızım düşük olmasına gidon üzerinden uçtum..
Önüme çalıların arasından iri bir köpek çıktı ve havladı,bir anda irkilmem sonucu ön freni kısmışım.92kg ben, 17kg bisiklet 109kg bir ağırlık bisikletin kıç tarafından gelen bir kuvvetle tepe takla oldu.

Newtonun eylemsizlik kanunu gene başımızı yaktı anlayacağınız.

O anlar öyle hızlı geçiyorki,köpeği gördüm göz kapağım kapandı,tekrar açtığımda bisikletin arkasıyla beraber bildiğin havalandığını hissettim.(bu kilit pedalında etkisi var,Allahtan mtp kilit pedalı kullandığımdan havadayda kilit açıldı ve bisikleti bıraktım,yoksa düşüşte birde o yapıştıracaktı) göz kapağım kapanırken yere secde pozisyonunda kapanıp sağ omuzumun yönüne açı verdiğimi hatırlıyorum.( bu tamamen kendi kendine gelişen bir şey,o sırada kim ne derse desin bir şey düşünemiyorsunuz) 3.kez gözümü açtığımda bisikletten 2-3 metre ileride olduğumu farkkettim...
Allaha şükürler olsunki ezilmeler dışında bir sıkıntım olmadı,diz kapağı,avuç tabanı ve sağ omuz kaslarında ezilme kaynaklı 3-5 gün acıya oldu. Yani olay gözümü 3 defa kırpma kadar sürede yaşandı gitti.Uçmalarda bir şey yapılabileceğini sanmıyorum ama kilit pedalde yana düşmelerde direk avuç içine mi düşeceğin yoksa dirseğe mi düşeceğini ayarlayabilirsin,çünkü onun süresi biraz daha uzun,göz göre göre ... tabiri işte orada oluyor.