Scudo Sports

kask seçimi?

taner yazar

Aktif Üye
Tepki
114
Bisiklet
Salcano
linkteki iki kask arasında kaldım. tavsiyelerinizi bekliyorum.

selev avatar light :(link)

prowell f59-r :(link)

Scudo
Prowell i bende kullanıyorum tavsiye edebilirim ancak diğeri hakkında bir fikrim yok.

Prowell daha fonksiyonel duruyor ancak eğer internet üzerinden alacaksanız hiç almayın. Gidip deneyerek almak en iyisi çünkü boyutu markadan markaya değişebilir büyük ya da küçük gelebilir.

Şuan elimde prowell f59 var ayrıca selev in de Mito modeli var. Ancak Avatar modeli de çok yakın bir arkadaşımda var. İkisini de kullanmış sayılırım. Tercih yapacak olsam kesinlikle ve kesinlikle selev avatar ı alırdım.

ben de selev den yanayım ancak ölçü uydurabilir miyim bilmiyorum netten alacağım...

Aynı mağazadan bir hafta önce prowell aldım.Selev'i hiç denemedim, ama tasarım açısından prowell daha iyi diyebilirim.

kargo hızlı mıydı ? alış-veriş yaptığım bir site değil o yüzden nasıllar bilmiyorum.

@taner yazar

Ben yerinden gidip almıştım, ilgili davrandılar.Bundan önceki alışverişim de 2 günde elime ulaşmıştı.

Yakınlarınızda varsa bu ürünleri satan bir yer, öncesinde beden olarak bir deneyin bakın sonra olmazsa iadeyle flan uğraşmayın hiç

Bu fiyat araliginda on edebileceğiniz başka kask var mi?

Geri