Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Aldım, Tavsiyeleriniz?

Muad dib

Daimi Üye
Tepki
188
Bisiklet
Orbea
(link)

linkteki bisikleti yaklaşık 3 aylık bir araştırma sonucunda almış bulundum. Şimdi tavsiyeleriniz neler olur? Kask alacağım. Onun dışında.
Şimdiden teşekkürler..

Scudo
Tavsiyem bol bol gezmeniz, keyif almanız yönünde ;) hayırlı olsun.

Hayırlı olsun güle güle kullanın, Orbea kalitelidir...

Hayırlı olsun.Sadece tek tavsiyem var mutlaka ama mutlaka sağlığınızı düşünüyosanır pedli tayt alın.Sadece tayt giyip çıkmam diyorsanız bile şortun eşofmanın altına mutlaka giyin

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
@Birtan Kolburan
çok teşekkür ederim. evet o da aklımda ama bu yan ürünler bile cok pahalı. en uygun nerden alabilirim sizce?

@omur_ms dechatlon en uygunu bu tür ürünlerde kalite açısından da fena değil.Ama maddi durumu kask ve tayt için zorlayın sağlık için önemli.Birde soğuk havalarda mutlaka alnınızı kapatacak bir bandana tarzı birşey edinin yoksa sinüzit kaçınılmaz.Benim 2 senede edindiğim tecrübeler bu şekilde :)

Eldiven dememişler onu da ben hatırlatayım. Allah kaza bela vermesin düşme anında refleks olarak ellerimizi yere koyarak kendimizi korumaya çalışıyoruz bu da avuç içlerinizin yaralanmasına sebep olabilir. Ha birde mazgallara dikkat edin, özellikle gece hiç görünmüyorlar. Kendimi süperman gibi tek kol ileri uçarken bulmuşluğum var :krsn:

Kasktan ziyade pedli tayt. Soğuk havalar için termal içlikler. Rüzgar, toz, taş parçacıkları,güneş gibi etkenlere karşı gözlük, düşme ve kullanım esnasında rahatlık için eldiven, uzun mesafe kullanım ve uzun yollarda hız için biraz eğitim ve düşme göze alınarak kilitli pedal ve ayakkabı seti, terleme ve sürüş rahatlığı için forma falan edinebilirsiniz

Yama seti, pompa ve bunlari surekli tasiyabileceginiz bir canta. bilmiyorsaniz yama yapmayi da ogrenin. Yoksa evden 20 km uzakta teker patlayinca yurumek paha bicilemez :)

• Beğen
Tepkiler: D.Mustafa
@Atacan Emre
Bir ekleme daha yapayım paylaşımınıza;
Lastik sıvıları var otomobillerde daha yaygın, lastiğin içine sıkıyorsunuz dışarıdan çivi diken gibi birşey girip çıktığında sıvı içeriden o boşluğa nüfuz ederek hava ile tamas anında katılaşıp lastiğin inmesini engelliyor. Bir defa sıkmanız yeterli o sizi gideceğiniz yere kadar idare ederi.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
hayırlı olsun. kazasız ve keyifli bol pedallar dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
@omur_ms
Hayırlı olsun.
(link) Şu siteyi tavsiye ederim. Güzel yapmışlar.

Çok sade ve şık duruyor. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.. :)

Geri